Към момента БСП не е търсена за разговори. В момента

...
Към момента БСП не е търсена за разговори. В момента
Коментари Харесай

Александър Симов: Към момента БСП не е търсена за разговори

" Към момента Българска социалистическа партия не е търсена за диалози. В момента името на Българска социалистическа партия и на други партии се употребява като опит за някаква интрижка в буреносните връзки сред първите две политически сили. Българска социалистическа партия обаче не е бърсалка за ничии мръсни ръце. Българска социалистическа партия няма да служи като мотив в това едните да извиват ръцете на другите или противоположното ".

Това съобщи за БНР Александър Симов от Българска социалистическа партия.

" Този безпорядък с приказки няма да го решим. Трябва да се поговори, с цел да се види дали има опция за намиране на някакво решение. В тази обстановка считам, че Българска социалистическа партия има извънредно рационална позиция. Ако бъдем потърсени за диалози, в случай че ни бъде препоръчано нещо сходно като опция за ръководство, ние ще попитаме нашите гласоподаватели. До тогава всичко е политическо дилетантство ", уточни Симов.

Според него Българска социалистическа партия не би трябвало да се коалира с ГЕРБ и Движение за права и свободи:

" Не си представям Българска социалистическа партия да поддържа партия и кабинет на ГЕРБ. "

" Празните приказки не работят. Наслушахме се на нелепости и бомбастични изказвания, само че хората нямат потребност от това ", добави Александър Симов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР