Към края на лятото трудолюбивият българин се заема с отговорната

...
Към края на лятото трудолюбивият българин се заема с отговорната
Коментари Харесай

Капнете това върху чушките и те ще се белят сами

Към края на лятото работливият българин се заема с виновната задача да приготви зимнина за студените месеци. Това е много трудоемко начинание, като се има поради количеството плодове и зеленчуци, които би трябвало да бъдат почистени и консервирани.

Печенето на чушки обаче е колкото обичано занятие, толкоз и досадно. Прекрасно е да усещаме уханието, носещо се във въздуха, само че това белене, което оцветява пръстите на ръцете, е меко казано неприятно.

Днес обаче сме решили да ви разкрием една дребна загадка, обвързвана с това по какъв начин за нула време да обелим чушките. Ще се изумите като разберете, че това е допустимо.

Как за нула време да обелим чушките благодарение на няколко капки от тази фалшификация?

Информацията, която ще ви споделим, ще направи по този начин, че беленето на чушки да се трансформира в детска игра. Стига сме губили време. Нека вдигнем завесата и ви представим негово величество – олиото.

Да, тъкмо това олио, с което овкусяваме салатата си, готвим ястията и така нататък Онази растителна лой, която е неизменима част от всяко едно домакинство.
 Каква е разликата сред чушките сиврия, капия и камба Каква е разликата сред чушките сиврия, капия и камба
Лятото е сезонът, който изобилства от плодове и зеленчуци. Понякога се объркваме в избора си и се чудим за какво този пъпеш не е задоволително...

Какво се изисква от вас да извършите? Почистете и измийте зеленчуците, които възнамерявате да изпечете. Намажете ги с олио и ги сложете във фурната или чушкопека.

След като са подготвени, поставете ги в тенджера и наложително покрийте с похлупак. След като изстинат до толкоз, че да можете да ги държите в ръцете си умерено, започнете с беленето.

Ще се изумите като разберете, че единствено с едно придвижване чушките ще се белят сами. Опитайте и няма да съжалявате!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР