Към днешна дата в бедна България има 3 бугатита като

...
Към днешна дата в бедна България има 3 бугатита като
Коментари Харесай

Борисов: Използваме хубавото време и по-малкия трафик, за да поправим мостовете по магистралите

" Към днешна дата в бедна България има 3 бугатита като на Роналдо, 241 бентлита, 123 ферарита, 54 майбаха, 22 макларана, 87 ламборджинита, 311 мазератита, 84 ролс-ройса, 280 хамъра, близо 4000 ягуара и близо 5000 поршета. Като споделих, че някои предприемачи да понижат ролс-ройсовете – от 80, да вземем за пример, на 40, с цел да запазят служащите, с кое съм ги обидил? Исках просто да защитя служащите ". Това разгласи министър-председателят Бойко Борисов по време на ревизия на строителството на Южната дъга. Данните той показа от информация, готова от шефа на столичната полиция Георги Хаджиев, който беше на мястото с един от 60-те нови мотора на дирекцията.

По-рано през днешния ден министър председателят мина и по автомагистрала „ Тракия “. „ Използваме хубавото време и по-малкия трафик по пътищата, с цел да изправим мостовете по автомагистралите. Хем си оказваме помощ с времето, хем тези хора не са на борсата ", съобщи Борисов. Според него, в случай че всички върви наред, ремонтите на петте моста на автомагистралата ще бъдат приключени скоро.

Премиерът се срещна с главните строителни действия по автомагистралата. Той изрази възмущението си от остарялото строителство. " Не знам по какъв начин ни е опазил Господ. При едно земетресение жертвите щяха да са доста. Виждате в Италия по какъв начин се срутват мостовете ", разяснява той. Работниците на обекта го увериха, че ремонтните действия би трябвало да приключат до края на май. От своя страна Борисов изрази вяра през май да отворят хотелите и заведенията за хранене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР