Към днешен ден около 450 000 души са поръчали и

...
Към днешен ден около 450 000 души са поръчали и
Коментари Харесай

Tesla започна да приема повече поръчки за Model 3 и едновременно с това намали цените

Към сегашен ден към 450 000 души са поръчали и чакат да получат своите електрически автомобили модел Model 3.
Всички чакат Илън Мъск да стартира в края на този или началото на идващия месец да стартира да създава по 5000 електрически автомобила на седмица. Дали Tesla ще реализира това, ще разберем напълно скоро. Но наподобява ще успее.

Tesla още веднъж приема предварителни поръчки за закупуването на Model 3 от всички искащи от Съединени американски щати и Канада. Готовността на компанията да одобри още повече поръчки очевидно демонстрира, че Tesla към този момент може да създава и продава повече електрически автомобили Model 3. По всичко проличава, че поставянето на поточните линии за сглобяването на Model 3 в големи тенти се оказа превъзходна концепция.

Още по-интересно е, че по едно и също време с това Илън Мъск е понижил цените на Model 3. Някои конфигурации и обособени варианти към този момент са по-евтини. Започнаха да се появяват известия за спаднали с $6000 цени на настройка на Model 3.

Към сегашен ден се създават електрически автомобили Tesla Model 3 с цена $49 000. Това е версията Long Range с огромен пробег – до 500 компанията. Сега, прибавянето на втори електромотор, с цел да се получи 4х4 настройка, коства $4000, а не както преди $5000.

Пакетът Performance, с който Tesla Model 3 се форсира до 100 км/ч единствено за 3,5 секунди, покачва цената на електрическия автомобил до $64 000. Срещу спомагателни $1500 се дава ярък интериор. А пакетът Performance Upgrades, включващ 20-инчови джанти, спойлер от въглеродно влакно, алуминиеви педали, гуми Michelin Pilot Sport 4S, червени спирачни апарати и други, в този момент коства $5000.



В конфигуратора на Tesla са се появили и нови цветове на електрическия автомобил. Но в този случай ще би трябвало да се чака от 3 до 6 месеца.

Особено приятна е новината, че пониженията важат и за към този момент поръчаните и даже към този момент закупените електрически автомобили. Тоест, сегашните притежатели на Tesla Model 3 ще получат обезщетения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР