Към АГ Шейново по съдебен ред има заявена само една

...
Към АГ Шейново по съдебен ред има заявена само една
Коментари Харесай

Адв. Костадинова: Никой не може да каже как и къде е станала размяната на бебетата от Шейново

Към АГ „ Шейново ” по правосъден ред има декларирана единствено една рекламация досега. Това съобщи пред Българска национална телевизия Вили Костадинова - юрист на болничното заведение, в която преди 6 месеца бяха разменени две бебета.

„ Тя е от едно от фамилиите, като ищци са четири лица – двамата родители, дядото и сестричката на бебенцето, за което се твърди, че е било разменено в болничното заведение. Родителите претендират обезщетение в размер от 120 000 лв., а дядото и сестричката – 30 000. Друга рекламация публично не е получавана в болничното заведение ”, посочи тя.

Костадинова позволи, че скоро ще се получи и вторият иск, откакто завърши администрирането на исковата молба, защото съдът следва да ревизира нейната прецизност и в случай че има нередовности, те да бъдат отстранени.

„ От момента, в който болничното заведение получи исковата молба, има едномесечен период да отговори на нея “, добави адв. Костадинова.

По думите на юриста, никой не може да каже изрично по кое време и по какъв начин е станала размяната на бебетата. В момента още тече досъдебно произвеждане по какъв начин се е случило това. „ В болница „ Шейново “ има доста прецизен ред, по който всяко новородено се наблюдава от родилна зала до изписването им от болничното заведение “, сподели още адв. Костадинова.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР