Към 11:00 часа избирателната активност в Сливенска област е 7.42

...
Към 11:00 часа избирателната активност в Сливенска област е 7.42
Коментари Харесай

Избирателната активност в Сливенска област към 11:00 часа е 7.42 %

Към 11:00 часа изборната интензивност в Сливенска област е 7.42 % , заяви пред кореспондент на Българска телеграфна агенция представителят на РИК-Сливен Сребрина Ганушева. От общо имащите право на глас 170 725 души към този час правото си на избор са упражнили 12 667.

По-ниска е изборната интензивност спрямо предходните избори през ноември, когато към този час интензивността в Сливенско беше 7.93 на 100 , а през юли -10.67 %, сочи информация на Българска телеграфна агенция.

Една машина за гласоподаване в секция в града е прекратила работа след решение на ЦИК и гласуването е с хартиени бюлетини, сподели още Сребрина Ганушева. Има още една, която е дала недостатък, само че сега там са представители на Районната изборна комисия (РИК), които ревизират случая, дружно с техници. Общо 277 са секциите в региона, където се гласоподава машинно, и в 52 - с хартиени бюлетини.

Говорителят на РИК добави, че в комисията е постъпил още един сигнал - от град Шивачево, където е спрял токът, само че по думите й, това не е попречило на изборния развой.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР