Калоян МетодиевДенков тръгва с фалстарт. При връщането на изпълнения мандат

...
Калоян МетодиевДенков тръгва с фалстарт. При връщането на изпълнения мандат
Коментари Харесай

Калоян Методиев за новото правителство: Чака ви свирепа опозиция и безславен край!

Калоян Методиев

Денков потегля с провал. При връщането на осъществявания мандат на Радев използва думата „ последователност “. Приемственост! Приемственост сред служебните кабинети на президента и задаващото се постоянно държавно управление!

Къде да търсим тази последователност? В какво?

В нарушаването на Конституцията ли? Там към този момент имаме тежък рецидивизъм. Един длъжностен кабинет би трябвало единствено да приготвя и организира почтени избори.

В чудовищната корупция на служебниците ли? Доказано за министрите на стопанската система, енергетиката, земеделието, правораздаването, труда и обществената политика. Лесно е – отваряте журналистическите следствия с документи и свидетелства.

В превръщането на страната в престъпна площадка, в която мутрите изпълзяха по улиците, търсени от Интерпол си влизат и излизат както си желаят, а хиляди незаконни мигранти кръстосват територията на страната като в хан?

Или може би в нарастването на назначените по бордовете и махането на тавана на заплатите им? Чиновници с десетки хиляди левове заплати. И за това ли не сте разбрали, че се случи през последните 10 месеца.

В продължаването на традицията Национална агенция за приходите да е бухалка за неуместните, която не спря да се върти по време на служебния кабинет ли?

Ще храните ли вътрешни опозиции с ресурсите на държавния уред, с цел да разбивате политическата система както правеше президента през служебния си кабинет?

Ако разбирате думата „ последователност “ през всичко изброено ви чака брутално тежък мандат. Чака ви свирепа съпротива и незнаен край. Чакат ви митинги и печални резултати.

Само, в случай че ще вършиме нещо законно и морално, а не подмолни сделки (ако не сте ги направили), имате някакъв късмет да излезете с по-малки провали от историческия си компромис.

Приемствеността в тази ситуация е личната ви политическа гибел!

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР