Калина Андролова Снимка: БНРКалина Андролова, фейсбукАсен Василев: Отвън се подшушва

...
Калина Андролова Снимка: БНРКалина Андролова, фейсбукАсен Василев: Отвън се подшушва
Коментари Харесай

Някакси Кирил и Асен трябва най-после да го схванат. Танцуваха едно лято и толкова!

  Калина Андролова Снимка: БНР
Калина Андролова, фейсбук

Асен Василев: „ Отвън се подшушва да се вършат някакви евроатлантически неща с ГЕРБ. Ние указания от посолства не одобряваме “. Излишно „ патриотарство “ на фона на конците за дърпане, които виждаме.

Асен очевидно или не схваща по какъв начин се е появила Политическа партия и на чий трен се вози, или жестоко и невъзпитано за конструкторите и кондукторите, които са му отворили вратата и галантно са му асистирали за позицията, се прави на ощипана девойка…

Сърдитите олигарси без поддръжка извън нямаха късмет против Борисов, без недоволствата, доносите и воплите на нашенци в непознатата амбасада Кирил и Асен нямаше да ги огреят никакви среднощни пици с добавки в Министерски съвет. Щеше да има пици, само че по домовете, а не като самоуверен театър в сърцето на изпълнителната власт. Но за Асен тези елементи са ненужни детайлности.

Политическа партия завърши в този формат. Някакси Кирил и Асен би трябвало най-сетне да го вдървен. Танцуваха едно лято и толкоз! Краят постоянно е логически за разлика от началото.

Асен един път набута американското посолство за доведения вложител, в този момент повторно споделя неща, които не са за казване. С това самичък се поставя непосредствено в рубрика „ несъответствуващи “, до момента в който Кирил от дълго време е подложен там и трие скамейката. Явно двамата не схващат това, нямат желание да се отдръпват и по този начин ще потопят до дъно всичко към себе си. Илюзорното чувство за великолепие и самовлюбена единственост е направило доста персонални пътеки непроходими…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР