Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРВиктор Николаев и другарката му

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРВиктор Николаев и другарката му
Коментари Харесай

Атанасов щял да прави правителство без корупционерите. Забрави за куфарчетата, които носеше на боса си в онези времена

Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
Виктор Николаев и другарката му не мога да схвана огромен напън да тричат Делян Добрев, каквото и да каже Делян, все е отговорен.

Той им споделя, че задлъжняваме, поради харчовете на Политическа партия, което е съществена линия в политиката на ПП-тата. И че тези милиардни задължения, които се усилват в градация, ще би трябвало да се връщат посредством повишение на налозите.

Водещата го репликира: „ Ааа, вие налозите ли ще вдигате! “. Няма такова деформиране в общественото пространство. Към *танас и киро са клакьори-оптимисти, към Делян – огромен напън за неоснователен пердах. Всичко, несъмнено, идва по линия на пишман олигарсите и тактиката на външния фактор.

В България номенклатурата раздаде ресурсите на който свари и образува бизнес хайлайф, който беше назначен на инцидентен принцип, а не хайлайф, извървял подбора на съревнованието посредством качества и труд. Цялата поквареност на действителността у нас идва точно от това. Оттук нататък каквото и да се прави, тези инцидентно забогатели за един ден, които се разлагат в дрога, полов разгул и богаташки поведенчески кич като емблема на смисъла на живота си, създават некачественост във всички браншове на обществото.

Те създават и политически звезди. Те назначават президенти и съветници към фигурантите. А фигурантите домъкват идващите палячовци. Омръзнало ми е от шутовщината на Кирил Петков.

Наистина не мога към този момент да я употребявам от екрана. Нищо не се трансформира като „ консистентност “, единствено се усилва. Този напушен оптимизъм, тези превъзбудени мечти, патологична увереност в себе си, това лъскаво политическо забавление и положително въодушевление на фона на идващото цунами от обедняване, на фона на цялостното разграждане, в което вкараха страната единствено за няколко месеца, ме втрещява. „ Мисля, че няма сюжет, при който да има паритет. Ние ще сме първа политическа мощ. “ „ Другите политически сили би трябвало да се реформират. “ „ Всички европрограми ще бъдат отпушени. “ „ Над 100 цивилен организации идват при нас “. „ Да създадем позитивната стратегия за България “…. Просто шок!

Човекът е маркетинг експерт на самия себе си. Той от това живее pro tempore, до момента в който може. Новият съвет на пиарите им е „ който не ни поддържа, ще му е доста скъпо “. И в този момент очаквайте цялостен месец тази мантра – тяхната стратегия, тяхното болшинство и който не ги поддържа, ще му е доста скъпо. Каквото и да желае да каже Кирил с това. Кое ще е скъпо, парцелите ли, скъпо ще му излезе на оня, дето не поддържа ли, въобще при него има потребност от преводач. Помпозен преувеличител, дрънкач на лъжи и мечти, за който няма „ невъзможни “ неща. Той всичко МОЖЕ. „ Всеки български народен представител си има глава на раменете “, споделя Кирил. Това не е несъмнено, щом те са в Народното събрание. Атанасов пък щял да прави държавно управление без корупционерите.

Забрави за куфарчетата, които носеше на боса си в тези времена. Изобщо хубаво е да си артист толкоз години от страната на фиктивната народна власт. И да пазиш историчността на възникването и развъждането на тази фиктивност. Но има хора, които помнят, знаят, описват, виждали са истината… За ширпотреб става.

Но за тези, които схващат истината, е меко казано палячовско. Затова човек би трябвало да знае по кое време да спре с натягането, до каква степен е обичайно, и от кое място нататък става непристойно и гротеска. Волята за прикриване може да овладее разсъдъка ти и да се опита да сътвори от теб ново създание, което не помни какво е било преди време. Но другите помнят. Оттук идва смешката.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР