Кали, която заряза попфолка и наскоро се представи с джаз

...
Кали, която заряза попфолка и наскоро се представи с джаз
Коментари Харесай

Кали пълнила стриптийз бар, kачвала се при танцьорките и пяла кючеци

Кали, която заряза попфолка и неотдавна се показа с джаз концерт, пълнила стриптийз бар при започване на кариерата си. Певицата се качвала при танцьорките край пилоните и с цялостно гърло подхващала настоящ кючек, на инат на звучащите в заведението песни на Селин Дион и Тина Търнър. Неформалните участия, съвсем като скечове, толкоз се харесвали, че от ден на ден хора почнали да идват. Така певицата напряко избавила стриптийзбара, тъй като до преди да стартира с изявите си, притежателят се оплаквал от малко клиенти.
Тогава Галина, както е рожденото й име, още не била част от БМК – компанията на Слави Трифонов, който точно измисля театралния й псевдоним Кали. „ Бях известна като Галя Лудата ”, споделяла е певицата. Когато е на сцена, тя доста се зарежда от положителното въодушевление на почитателите. В началото на кариерата си, много постоянно под въздействието на тези положителни страсти, Кали по този начин се екзалтирала, че й хрумвали най-различни щури хрумвания, които незабавно осъществила. Така на времето, на Кали й щукнало, че ще е доста занимателно да посети стриптийзбара, който бил в съседство със заведението, в което работела като реализатор. Галина била известна измежду постоянните клиенти на кръчмата, тъй като постоянно посрещала гостите по еднакъв метод. Заставала зад черешовото топче на стълбите пред входа и се преструвала, че ги стреля.

Винаги занимателна и щура, Кали бързо станала фаворитка и на гостите на стриптийзбара, който се забавлявала постоянно след участията си в прилежащата механа. Популярността й повишена и стриптийзбара се сдобил с повече клиенти. Това надали е изненадващо, поради спонтанното шоу, което Галина спретвала. Певицата дори не се преобличала, появявала се в стриптийзбара с черния костюм – панталон със сако, с който се изявявала на постоянната си работа като реализатор в заведението наоколо. С влизането Галина се качвала при танцьорките, които извивали тела край пилоните. Завивала единия крачол на панталона си, показвайки изпод един от „ страстоубийките – найлонови чорапи до под коляното ”, и подхващала някой настоящ кючек. Всеки път Галина се надвиквала със звучащите в стриптийзбара Селин Дион или Тина Търнър, на чийто песни танцували девойките. Скоро заведението се трансформирало в шлагер. Идвали толкоз доста хора, че изглеждало като афтър празненство след купона в кръчмата, в която пеела.

Може би малко хора знаят, само че певицата е приключила Техникум по механоелектротехника и металургия. Вече била разкрила музиката като свое предопределение, откакто от оркестъра, който свирил на сватбата на брат й, харесали гласа й и я поканили за вокалистка. Тогава била една на 15 години. Майка й позволява да върви по участия с оркестъра с изискването, че ще я пазят. Вече на 17 години, Кали работела на две места. „ Работех в Българска телеграфна агенция, продавах сандвичи и вечер ходех да пея в Негован, Чепинци... ”, споделяла е Кали.

На 18 година Кали отпътува да пее в Швейцария, а година по-късно към този момент пее в гръцка таверна във Виена със театралния псевдоним Ана-Мария
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР