Кали е един от най-откровените изпълнители в България и има

...
Кали е един от най-откровените изпълнители в България и има
Коментари Харесай

Кали е възмутена: "Храната у нас е ужасна. В България ядем най-некачественото"

Кали е един от най-откровените реализатори в България и има дейна гражданска позиция по много разнообразни въпроси. Тя не се притесняа да заявава различин неща, които счита, че са верните. Точно по този начин направи в ново изявление, в което уточни, че храната в България е с доста неприятно качество.

" Храната у нас е ужасна. В България ядем най-некачественото. Това се отразява на здравето ни. Затова има толкоз доста болни от разнообразни заболявания ", показа хитовата певица пред " България Днес ". След разбор на Европейската комисия се откри, че в Европа има едни и същи артикули, които обаче значително се разграничават като качество. 

Виж още:

" Евтино е неприятно. Купиш от скъпото, отново не си сигурен дали е качествено ", безапелационна е Кали, която е доста добре осведомена със здравословното хранене, тъй като от години чете по тематиката и се образова съществено, само че се помирява, че до момента в който живее в България... ще се храни с неприятна храна. " Преди доста години произвеждахме най-хубавата и вкусна храна в света. Сега всичко е ГМО. Когато пътувам из страната ми става жалост, като видя празните и пусти оранжерии и парници ", споделя още пред изданието Кали. 

Певицата постоянно си купува храна от производител, като това са главно млечни артикули и зеленчуци. " Поне знам, че част от нещата, които хапвам са в действителност био ", споделя още тя. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kaly_music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР