Каквото и да се случи накрая - диалог бе необходим.

...
Каквото и да се случи накрая - диалог бе необходим.
Коментари Харесай

Нинова: Каквото и да се случи накрая след разговорите с ИТН, диалог бе необходим

Каквото и да се случи най-после - разговор бе нужен. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Българска национална телевизия.

" Добре е, че сътрудниците от първата политическа мощ, са го осъзнали. Първоначалният ход беше недопустим. Да се анонсира в малките екрани, фейсбук, без това да е коментирано с другите политически партии. Нека да забележим през днешния ден по какъв начин ще продължим ", сподели още Нинова.

Тя уточни, че през днешния ден е първата среща на Българска социалистическа партия с " ИТН " и е значимо да се чуе тяхната визия за цели и стратегии. " Разбирам, че няма да се приказва за поименен състав на Министерски съвет, само че може би ще последват още срещи ", добави още тя.

" Важно е да се изпълнят посредством властта нашите основни политики, за които настояваме от години. Ние представляваме група хора, които са с ниски приходи, работещи, борим се против беднотия и неравенства, желаеме да се извърши конституционното изискване всеки да има достъп до гратис здравно обслужване. Ние имаме идеологически облик и профил. Години наред отстояваме тези политики. За нас най-важно е тези политики да намерят място в програмата на едно бъдещо държавно управление ", акцентира Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова отговори и дали Българска социалистическа партия и е поискала третия мандат. " Не упорствам. Видях заглавие, че сме си поискали надали не третия мандат. Просто декларирахме, че в случай че пристигна при нас по волята на президента, че имаме подготвеност за разлика от първия път. Първият път знаете, че го получихме и го върнахме ", съобщи още Корнелия Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР