Каквото и да прави Виктор Стоянов, всичко се следи изкъсо

...
Каквото и да прави Виктор Стоянов, всичко се следи изкъсо
Коментари Харесай

Огън в кръвта: Виктор Стоянов показа любимото си екстремно хоби

Каквото и да прави Виктор Стоянов, всичко се следи изкъсо както от всички медии, по този начин и от негови огромни последователки, а след предаването „ Ергенът “ те безусловно са хиляди и на всякаква възраст.  Със сигурност фитнес моделът към този момент не може да излезе умерено от вкъщи си, тъй като на всяка крачка някой го разпознава и желае фотография или подпис. 

Виж още: Стела и Сандев надуха джуките дружно? Инфлуенсърите шашнаха с видео

Неведнъж красавецът е споделял за спортните си занимания, само че към този момент сме наясно и с още едно – Виктор е разпален почитател на карането на мотори. „ Ергенът “, който към този момент не е ерген, пусна кадър с бял мотор, който явно е негов.  ОТ идващото стори виждаме по какъв начин го е паркирал на дъжда.

 Instagram

Виж още: Заедно ли са Алекс Гърдева и Илиян Найденов? Психоложката разкри истината

От Instagram профила на приятелката му Мария Тарашманова виждаме, че и тя запалена по моторите и също кара. Това очевидно е следващото занимание, което ги свързва, тъй като и двамата не стопират да пътуват и да опознават нови неща дружно. Бързите скорости очевидно им харесват.Тя е едвам на 25 години, само че към този момент има значителен професионален опит с работата си като травъл влогър. На други фотоси я виждам с оборудването за мотор и в дома на Виктор. 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР