Каквото и да направи г-н Демерджиев в МВР, ще е

...
Каквото и да направи г-н Демерджиев в МВР, ще е
Коментари Харесай

Богдан Милчев: Рашков превърна МВР в квартална кръчма

„ Каквото и да направи господин Демерджиев в Министерство на вътрешните работи, ще е триумф след ръководството на Рашков в Министерство на вътрешните работи... Бойко Рашков трансформира Министерство на вътрешните работи в квартална механа ", съобщи Богдан Милчев от Института за пътна сигурност във връзка обстановката във вътрешното министерство.

Той го направи в подтекста на уволнените от Иван Демерджиев 7 началници на районни ръководства към Столична дирекция на вътрешните работи и случаите с служителите на реда извършители. „ И потвърждението на моите думи е това, което се случва сега по пътищата. Такова знамение – служителите на реда да пият и да карат, не се е случвало в никакъв случай. И опиати. Такова безхаберие извърши Бойко Рашков ", сподели Милчев пред „ Актуално “.

По този метод той разяснява инспекциите в Министерство на вътрешните работи от служители на реда на служители на реда за приложимост на алкохол и опиати.

„ Бойко Рашков си пиеше с част от началниците, в това число с шефа на КАТ, който той върна – Тенчо Тенев “, сподели още Милчев.

Според него сега „ берем плодовете “ на работата на някогашния вътрешен министър: „ Ще минат години да възстановим Министерство на вътрешните работи след Бойко Рашков “.

„ През 2015 година Министерство на вътрешните работи се управляваше от Румяна Бъчварова и смятах, че това е дъното на Министерство на вътрешните работи, тъй като тя беше несъответстваща, беше поставена за някакъв заслон. Мислех, че Министерство на вътрешните работи не може да падне по-надолу. Бойко Рашков с това, което направи, той счупи всички граници “, твърди Богдан Милчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР