Какво ѝ става на днешната младеж. Миналите поколения с кръв

...
Какво ѝ става на днешната младеж. Миналите поколения с кръв
Коментари Харесай

Да си пиян на боклук: Такава простотия младежи в София скоро не бяха вършили ВИДЕО

Какво ѝ става на днешната юноша. Миналите генерации с кръв и пот на челото са градили страна и персонално бъдеще малко по малко, с цел да може децата да живеят един по-добър живот, само че преживелица от нощна София слага под въпрос, дали всичките старания и саможертви на родители в развъждането на едно по-умно и по-добро потомство не са били напразни. 

На клип, публикуван в мрежата се вижда по какъв начин двама млади души се „ забавляват “, танцувайки в резервоар аз отпадък. Вероятно, купонджиите са под въздействието на алкохол или някакъв тип неразрешени вещества, а може би и двете, и изобщо не им пука местоположението на тяхното развлечение.

Междувременно, вместо да им направи забележка за непристойното държание, човек ги снима и разяснява зад кадър:

„ Виж какъв ваучър изпускаш. Какво се случва в центъра на София? На Раковска! Купон – когато питейните заведения свършат, купонът продължава в кофата. Когато се чувстваш като отпадък и кофата ти е втория дом. Когато се напиеш на отпадък. Това е да си пийнал на отпадък. Дай, дай… “, споделя той.

Под клипа незабавно заваляха мнения, в които потребителите в интернет осъждат държанието на младата двойка. А може би и с право.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР