Какво точно се е случило в деня, когато Атанас Георгиев

...
Какво точно се е случило в деня, когато Атанас Георгиев
Коментари Харесай

Заради Ей сега те почвам! ученикът грабнал големия клон и ударил учителя!

Какво тъкмо се е случило в деня, когато Атанас Георгиев сграбчва кола и пребива учителя си, ще бъде изяснено в правосъдна зала. Съдът в Асеновград отсрочи делото против 17-годишния за 13 октомври. Тогава ще бъде пуснат запис от охранителните камери на учебното заведение, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
Кадрите са забавни и може да дадат изясненост за какво се е стигнало до грозната преживелица. Макар Атанас да не изяснява претекстовете си публично, то преди вчерашното съвещание той показа, че се почувствал предизвикан от жертвата си Антон Велков, който освен го изгонил, само че и го заплашил с думите: "Ей в този момент те започвам! "

Предстои да бъде бъде показан и въпросният клон, употребен за осъществяване на закононарушението.  

"Пребит е с клон, дълъг към 1,60 метра и необятен сред 3 и 5 сантиметра в диаметър ", разясни и прокурорът по делото Венелин Савов. По думите му младежът се е признал за отговорен, съжалява и желае да му се даде опция да се извини на учителя си. И въпреки Атанас да е малолетен, да не е осъждан и да е признал, за него прокуратурата желае ефикасна присъда. 
"Заради публичната заплаха на самото действие ", безапелационен бе прокурор Савов. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР