Какво става в държавната консолидационна компания, част от която е

...
Какво става в държавната консолидационна компания, част от която е
Коментари Харесай

Бенатова: ДКК и икономическите министри бяха част от битката между Цветан Василев и Пеевски

Какво става в държавната консолидационна компания, част от която е военно-промишленият комплекс? Хвърлят се обвинявания против към този момент някогашната шефка, която е непозната за публиката. Изкарала е там по-малко от месец.

Сега от ГЕРБ са доста дейни да приказват за ДКК и възможни нарушавания там. Не съм наясно какво в действителност става, само че знам, че ДКК и икономическите министри бяха част от борбата сред Цветан Василев и Пеевски, във Facebook.
Биков и Лъчезар Борисов разнищиха пред две разнообразни малките екрани случая с ДКК
Във връзка с трусовете в Държавната консолидационна компания (ДКК), разнообразни представители на ГЕРБ се появиха в утринните блокове на н...

Някъде там е и опитът за одържавяване на Дунарит, абсурдът с Гебрев и тн. Тогава въпросите за ДКК бяха неразрешени и от ГЕРБ (ДПС) по никакъв начин не повдигаха покривката.

А и прави усещане по какъв начин трети ден всички медии преразказват изказвания за нарушавания на уволнената, без да се чуе тя какво има да каже по въпроса.

Припомняме, че в свое изявление. " Не знам кой на кого е вдигнал мерника. Изглежда пазят остарелия модел на ДКК. Помним оня половин милиард, който беше изразходен по непрогледен метод. Това е работата на ръководството на остарялата Държавната консолидационна компания ", съобщи Даниела Везиева.

Същевременно по отношение на трусовете в Държавната консолидационна компания, в утринните блокове на най-гледаните малките екрани.
Министърът на стопанската система: От ДКК не следват смяната и работят непрозрачно
С дейностите си ДКК ни приказва, че екипът няма предпочитание да следва смяната и да работи транспарантно. Не знам кой на кого е вдигнал мерника....

Тома Биков изрази удивление от реакцията на служебния стопански министър Даниела Везиева. По негови думи ДКК е значима държавна конструкция на военно индустриален комплекс, който е на облага през последните години и се развива добре, а служебния кабинет още веднъж гони своите ползи.

" Разбираме, че са решили да дадат ексклузивитет на една частна компания, което значи, че този военно индустриален комплекс в действителност ще стартира да работи за частната компания през идващите години. Това се прави в границите на служебно държавно управление. Това е стратегическо решение, несъмнено ", посочи той пред bTV.

Решенията в ДКК се взимат еднолично и зад завесите. Има обгърнати в мъгла дейности, съобщи от своя страна някогашният стопански министър Лъчезар Борисов пред Българска национална телевизия.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР