Какво става с Преслава и добре ли е певицата?! Този

...
Какво става с Преслава и добре ли е певицата?! Този
Коментари Харесай

Очевидци в шок: Заболяване ли има Преслава?!

Какво става с Преслава и добре ли е певицата?! Този въпрос всеобщо си задават консуматори, видели последните й фотоси от живо присъединяване, както и клиенти, били в заведението. Видът на Преси е меко казано стряскащ като очевидците натъртват на два съществени казуса.



Първият от тях е мъчително слабата фигура на Преслава, която даже е раждала жена. Знаем, че Преси не е генетично предразположена към стройна фигура като една Никол Станкулова примерно. Добричлийката си беше даже много закръглена, да не кажем пълничка, при започване на кариерата си.

Това наведе на мисълта, че Преслава може да е развила хранителни проблеми или казано с елементарни думи - да е спряла да се храни. Към тази мисъл навежда и второто, което видяха източниците, а точно много оголялата откъм коса глава на певицата.

Виждаме, че Преси се е хванала на опашка и е издърпала косата си мощно обратно, което обаче оголва една огромна част от скалпа й настрана над слепоочията.

" Проблеми с косопада се получават и то мигновено даже, когато и в случай че човек спре да се храни. Дано единствено това да не е направила от фикс идея да е слаба, тъй като доста мъчно се връщаш към нормалността ", разясняват осведомени.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР