Какво става, когато германски месар открие хотел? Получава се кошмар

...
Какво става, когато германски месар открие хотел? Получава се кошмар
Коментари Харесай

Хотелът на наденичките е истински кошмар за вегетарианците

Какво става, когато немски месар открие хотел? Получава се призрачен сън за вегетарианците , защото гостилницата е тематична и е напълно отдадена на наденичките , оповестява Ройтерс.

Агенцията разказва интериора на странния баварски хотел, в който възглавниците по леглата са с формата на братвурстове и най-различни салами висят от тавана. Номерата на стаите са изписани върху сатъри, като даже и сапуните са с формата на наденички.

KICKER- SAUSAGE HOTEL OPENS IN GERMANY- VO SAT0026- Just under $115 will buy you a night in "Bratwurst Heaven, " a small hotel in northern Bavaria that offers everything from sausage-shaped soap and pillows to sausage-themed wallpaper and even sausage-flavored ice cream.
— CBS Newspath (@cbsnewspath)

Не е мъчно да се досетим и какво е менюто в хотела BB&BB (Boebel Bratwurst Bed and Breakfast). И то е тематично обвързвано, само че може би най-интересен е десертът - сладолед с усет на наденичка.

Wurstbilder an der Tapete, Kissen in Bratwurstform: Metzgermeister Claus Böbel will mit einem Bratwurst-Event-Hotel Kunden locken. Er sagt: Anders geht es nicht mehr.
— quer vom BR (@BR_quer)

Собственикът на хотела, Клаус Бьобел , не скрива упоритостта си да накара клиентите си да се влюбят в наденичките. На разположение са седем стаи, като в цената на нощувката е включена и богата закуска с братвурст. На потегляне клиентите могат да се снабдят с салами, лично произвеждане на хотела.

Schlafen unterm Bratwursthimmel: Im fränkischen Rittersbach ist das jetzt möglich. Metzgermeister Claus Böbel, hat Deutschlands erstes Bratwursthotel eröffnet.
— Ullrich Höltkemeier (@ullrichhoe)

А на идване могат да се запишат в готварски курс. Излишно е да се загатва кой е преобладаващият артикул в него.

Het Bratwursthotel
— Anneke Jonkers (@Annajonky)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР