Какво става бе, джанъм?! Къде е Ивайло Цветков - Нойзи,

...
Какво става бе, джанъм?! Къде е Ивайло Цветков - Нойзи,
Коментари Харесай

Миче, пак ли се накваси Нойзи?! Игнатова рине снега от двора си сам сама! (СНИМКИ)

Какво става бе, джанъм?! Къде е Ивайло Цветков - Нойзи, когато брачната половинка му Мария Игнатова рине сняг в студа?! Това се питат потребителите, видели фотосите на нежната русокоска, която в почивния ден е запретнала ръкави и рине с огромна лопата безусловно преспи от сняг.

Почистването става в дома, където живее с Нойзи. Да, това е бащината й къща в полите на Витоша, където Мария прибра като натъпкан шурей огромния интелектуалец. Толкова огромен, че захласнат в гениални мисли, неотдавна не помни, че е пийнал като мотика и се метна на колата си да кара.

Гаранцията, с цел да го пуснат от ареста, беше в колосалния и поучителен размер от 15 000 лв., платени, несъмнено... от Мария. Същата Мария, на която Нойзи въобще не понечи да помогне с почистването на огромния фамилен двор.

След изморителната работа, Игнатова сподели по какъв начин се прибира на топло в къщата, сипва си парещ чай и се изтяга да си почине под меките завивки. Нойзи все по този начин го няма...

" Миче, отново ли се накваси мъжО ти и хърка до бъчвите в мазето, или на теб най-сетне ти пристигна мозъкът и го натири?! А нека да си поумняла, но що ли си мислим, че ще е първото?! ", разясняват зевзеци в мрежата. Тепърва ще се разбере дали са прави и какво решение е взела Игнатова след резила на благоверния си.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР