Какво ще се случи с нас, ако се отървем от

...
Какво ще се случи с нас, ако се отървем от
Коментари Харесай

Вижте какви 5 промени настъпват в тялото след отказване от алкохол за един месец

Какво ще се случи с нас, в случай че се отървем от избран табиет за дълго време? Ще каже ли тялото ни „ Благодаря “, aко се откажем от алкохола? И какви промени ще се случат като цяло? Можете да научите всичко това в тази публикация.
Ще създадем всевъзможни заключения от научните проучвания. Разбира се, можете да пиете дълго време, по-късно да се откажете за един месец и да се изследвате с ултразвук. Но ние живеем в цивилизован свят и ще използваме наличната информация.

1. Стомашно-чревен тракт
Много хора споделят, че стомахът може да смила всичко от храна до питиета, само че надълбоко бъркат. Разбира се, стомашно-чревният тракт знае по какъв начин да издържи, само че по време на търпението му стомахът развива заболявания. Когато алкохолът влезе в нас, даже и малко количество, стомашните стени стават доста раздразнени.
Дългите празненства с огромно количество алкохол водят до киселини, а по-късно и язви. Затова не забравяйте да спазвате мярката. Когато премахнем алкохола, стомашно-чревният тракт се възвръща, стомашният сок се връща в естественото си положение.

2. Черен дроб
Логично е, че когато се употребява алкохол, черният дроб е първият, който страда. Хората, които прекаляват с алкохола, постоянно повреждат черния дроб. По него могат да стартират да се появяват белези, да има отсрочване на мазнини и прочие Освен това черният дроб се възвръща доста дълго, месец-два е невероятно време. Трябват най-малко 4-7 месеца. Но в случай че не пиете един месец, няма да има негативен резултат - действието му ще се усъвършенства.

3. Нормален сън
Често алкохолиците не спят добре. Събуждат се прекомерно рано, прекъсват съня си през нощта, заспиват доста късно. Това се дължи на обстоятелството, че алкохолът визира частите на мозъка, които създават съществени хормони за живота, в това число хормона на съня (мелатонин). След един месец на самоограничение централната нервна система ще се възвърне съвършено и тялото ще спи добре.

4. Намаляване на тежестта
Случвало се е доста дебели хора да са пристрастени към алкохола. Ако смятате, че алкохолът е нискокалоричен, грешите. В 100 мл уиски има 250 ккал. Закоравелите алкохолици пият повече от 100 мл. Друго упойващо средство забавя всички метаболитни процеси, надлежно всичко, което сте изяли на масата, се усвоява неприятно и се отсрочва в мастните депа. Вече е ясно, че без алкохол за един месец ще бъде допустимо да отслабнете с 2-5,5 кг.

5. Външен тип
Една от най-поразителните, приятни промени, която се появява на 7-10-ия ден от отхвърли, е възстановяване на външния тип. Тъмните кръгове отдолу под очите ще изчезнат, бялото на очите ще наподобява по-здравословно, отокът от лицето ще отшуми, няма да има изтощен тип, кожата ще стане по-добра, здравият разсъдък ще се върне.
Всичко това ще се случи, в случай че се отървете от този неприятен табиет...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР