Какво се случва в Япония и Азия като цяло? Това

...
Какво се случва в Япония и Азия като цяло? Това
Коментари Харесай

Какво се случва в Азия? Поредна актриса се самоуби, вече са 4 само за месец

Какво се случва в Япония и Азия като цяло? Това сигурно се питат почитателите на азиатското кино, откакто поредна надарена, обичана и обещаваща актриса постави завършек на живота си. Става въпрос за японката Юко Такеучи, която бе открита мъртва в дома си. 

Виж още: След десетки перипети и мрачни прогнози: Малкълм ще става татко!

Полицията проверява версия за самоубийство поради събития от персоналния ѝ живот. Според електронната медия Asashi пожарникари са разрушили дома на жилището на Такеучи в Токио в дребните часове на 27 септември. Въпреки че я завели в болница, медиците единствено констатирли гибелта ѝ. 

Виж още: Сватба късно: супермодел се омъжи и заложи на много ексцентрична рокля

Смъртта на Юко Такеучи е следващата загуба за азиатското кино и то в границите на едвам няколко месеца. Нещо повече - три многообещаващи азиатски артисти починаха едвам за три дни при странни условия. 

Виж още: Кейт още веднъж свети, този път с доста изящен есенен тоалет

Сай Ашина, японска актриса, беше открита мъртва в дома си в средата на септември. Отново ставаше въпрос за замоубийство. Намерил я брат ѝ, който не съумял да се свърже с нея. Корейската актриса О Их Хи пък умря от сърдечен удар, който обаче съгласно полицията е " рисков избор " на самата актриса. Така че и тук става въпрос за самоубийство. Алиен Хоун, тайвански артист и артист, беше също открит мъртъв в дома си. Отново самоубийство.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР