Какво се случва с лицето на красивата Евгения Джаферович, чудят

...
Какво се случва с лицето на красивата Евгения Джаферович, чудят
Коментари Харесай

Нещо ужасно сполетя жената на Ваня Джаферович!

Какво се случва с лицето на красивата Евгения Джаферович, чудят се феновете на Нова ТВ.

Да не би да е претърпяла инсулт, че приказва по този чудноват метод и няма никакви мимики? Това се питаха феновете на предаването „ Черешката на тортата”, където тази седмица се подвизава брачната половинка на някогашния футболист Ваня Джаферович.

След раждането на второто си дете брачната половинка на Джаферович получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и макар че в точния момент подхванала лекуване, положението й не се подобрявало. Евгения, която се вихри в кулинарното шоу „ Черешката на тортата” по Нова телевизия описа преди време за драмата си в утринното предаване „ На кафе”.

Заради минусови температури получила парализата на Бел, повода за която най-често е простуда. За да не се скове лицето й вечно, се подложила на незабавно секцио при раждането на по-малката си щерка Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна шнур. Леа била избавена, само че лекуването на Жени продължавало до ден-днешен. Това е повода тя да приказва по-бавно, а лявата част на лицето й да е изкривена, твърди Уикенд.

 Евгения Джаферович с пареза след простуда (Какво се случва с лицето на красивата Жени?)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР