Какво се случи до този час? На опашка за училище -

...
Какво се случи до този час?
На опашка за училище -
Коментари Харесай

Само 20 процента не искат да гледат онлайн преговорите за министри, показва Podcast анкета

Какво се случи до този час?

На опашка за учебно заведение - десетки възпитаници от Софийската математическа гимназия чакаха пред столична лаборатория, с цел да си създадат тест и да получат зелен документ за връщане в клас, съобщи

Според разпоредбите на здравното министерство учениците от 5 до 12 клас могат да учат присъствено, в случай че най-малко половината деца от даден клас имат зелен документ след имунизация, преболедуване или негативен тест. Тестовете са за сметка на родителите.

Задържаха обвинен за убийството на 16-годишно момиче от Луковит, което през вчерашния ден беше открито мъртво в изоставена постройка в града. Арестуваният е на 25 години, притеглен е като обвинен за съзнателно умъртвяване на момичето по изключително нечовечен метод. Тялото на девойката е намерено в ромския квартал " Изток " в града през вчерашния ден към обяд от други деца в недостроена къща. Задържаният е от Луковит, престъпно проявен и осъждан.

Тел Авив е най-скъпият град в света съгласно класацията на " Икономист интелиджънс юнит ". Най-евтино се живее в столицата на Сирия. Индексът в американски долари съпоставя цени на артикули и услуги в 173 градове. Тел Авив е първи частично поради мощното показване на шекела по отношение на $, както и поради увеличените цени за превоз и тези в питателните магазини.

" Хубаво е да забележим по какъв начин си разделят баничката въпреки всичко. Да знаем дали да бягаме през Терминал 2 или не ". Това е един от знаковите мнения по днешната ни тематика: " Искате ли договарянията за министерските кресла също да се излъчват онлайн? ". Какво друго споделихте с нас досега, ще чуете в края на подкаст новините.



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Искате ли договарянията за министерските кресла също да се излъчват онлайн? "

До този миг превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР