Какво се промени в руската армия след началото на войната.

...
Какво се промени в руската армия след началото на войната.
Коментари Харесай

Британската разведка: Руската армия не може да устои на фронт от 1200 км

Какво се промени в съветската войска след началото на войната . На това е отдадена днешната сводка на английското военно разузнаване, което прави заключението, че в действителност смяната е доста дребна, колорит.

На хартия - написа разследващата организация - съветската обединена група сили е проведена както и преди 446 дни. Тя към момента евентуално се състои от над 200 000 души персонален състав , проведен в към 70 бойни полка и бригади, разграничени на пет войскови групировки . Въпреки това свободата ѝ да организира въздушни интервенции остава лимитирана, което съставлява сериозна спънка за интервенциите на съветската войска.

През февруари 2022 година съветските взаимни сили са окомплектовани с професионални бойци, разполагат с най-вече съвременно съоръжение, организират постоянни учения и се стремят да организират комплицирани интервенции с комбинирано въоръжение. Сега те се състоят най-вече от неприятно подготвени, мобилизирани резервисти и от ден на ден разчитат на остаряло оборудване; доста от подразделенията са със сериозен дефицит на персонален състав. Тази войска рутинно организира единствено обикновени пехотни интервенции - пишат анализаторите.

И което е сериозно - малко евентуално е Съвместната група сили да е в положение да разполага с огромни, способни и мобилни запаси, които да реагират на зараждащите оперативни закани. Малко евентуално е и сходна организация да е задоволително сплотена, с цел да реагира дейно и огромно, в случай че фронт с дължина 1200 км бъде подложен на напън, написа разузнаването с анонс към предстоящата украинска контраатака.

Руската редакция на BBC експлицитното конкретизиране на терминологията, която се употребява в стилистиката на разузнаването за изложение на степента на убеденост в заключенията: " евентуално " е над 55%, само че под 75%. " Малко евентуално " - вероятността за плануваното събитие се прави оценка на сред 25% и 35%, като събития с възможност от 25-35% са много постоянно срещани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР