Какво предлага ГЕРБ-СДС на бизнеса и на синдикатите? Държавно управление,

...
Какво предлага ГЕРБ-СДС на бизнеса и на синдикатите? Държавно управление,
Коментари Харесай

Борисов пред КНСБ: Бог високо, Радев далеко

Какво предлага ГЕРБ-СДС на бизнеса и на синдикатите? Държавно ръководство, гарантиращо предвидимост, непоклатимост и резистентност. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с представители на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ), представен от Novini.bg.

Мерките на сегашните ръководещи са до изборите. А по-късно?! Бог високо, Радев надалеч, акцентира водачът на ГЕРБ. Близо половин милиард са изхарчени за избори тази година. В нито една сфера не видях смяна към по-добро. Абдикирането на служебния кабинет от ръководството на енергетиката докара до невъобразим скок на цените. Ние предложихме проект за излизане от рецесията, само че те не направиха нищо, разяснява Борисов и добави:

Настояваме за спор и незабавна регулация на цената на тока и газта. По време на ръководството на ГЕРБ намалихме с 50% цената на газта. Това са 300 милиона понижение, с помощта на новия контракт с “Газпром”, който подписахме ние.
Горд съм, че при ръководството ни увеличихме двойно заплатите на учителите. Вместо да се грижи за образованието, министър Денков реши да стане учен, скочи Борисов.
В момента страната ни е във война с ковид, губим доста човешки животи всеки ден. А работещи ограничения няма. Затова слагаме медицинските служащи като наш приоритет в идващ мандат, наедно с учителите. Въпреки че светът откри рецептата за справяне с вируса и ние осигурихме ваксини, антиваксърите във властта взеха решение друго. С имитацията на “зелен сертификат” желаят да излъжат освен жителите, само че и синдикатите и работодателите, сподели някогашният министър председател.

Когато няма затваряне, страната не компенсира бизнеса, само че в реалност всички работят на загуба. Държавата избяга от отговорност. България беше измежду трите страни, чиито бюджети бяха в остатък. В момента какъв е бюджетният остатък? Едни споделят 4 милиарда, други-5 милиарда. Кое е вярното, попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР