Какво прави една жена силна в днешно време? Сред всички

...
Какво прави една жена силна в днешно време? Сред всички
Коментари Харесай

10 неща, които силните жени ценят във връзката

Какво прави една жена мощна в днешно време? Сред всички фактори напъните, успехът и отдадеността сигурно имат значение. Но и мощните дами изпитват болежка, даже неведнъж доста по-голяма от средностатистическите дами, претърпяват сложни събития, неведнъж сами, и се постанова да се оправят непременно. Силната жена обаче може да плува и в спокойни, и в бурни води и да задържа дъха си, колкото е належащо. Тези дами са си самодостатъчни, самостоятелни, обичащи мощно и буйно и не се опасяват да бъдат уязвими.

Ако един мъж има такава партньорка, той може да бъде спокоен, че ще живее в берекет. Такива дами знаят, че от време на време са учителят, само че са също и възпитаници в връзките. Но има случаи, в които мъжът не е подготвен на подобен вид връзки и схващане.  Така че по какъв начин една мощна жена да задържи мъжа, който е избрала без да го изплаши?

1. Силната жена няма потребност от мъж, който да се бие за нея

Мъжът желае да бъде мечтан. Той има потребност да знае, че ще се бори с всички тествания на живота и ще бъде безпределно обичан и дамата до него ще му се възхищава. Силната жена може да се оправи с множеството неща в живота сама, само че мощният мъж има потребност от жена, която да му дава мощ и религия, че той е неповторимо мощен и кадърен и скъп тъкмо от една жена.

2. Силната жена знае какво желае

Силните дами знаят какво желаят, по какъв начин да го реализиран и помнят всичко, което е трябвало да изтърпят, с цел да получат каквото имат. Жена като тази, знае какво желае. Ако харесва мъж, тя ще го преследва и няма да чака мъжът да направи първата крачка. Силните дами имат твърдоглав темперамент, който може да бъде извънредно объркващ за някои мъже. И са непокорни. Те обичат от все сърце и също могат да продължат да изследват света с мъж или не. Но на мощната жена й би трябвало самонадеян мъж, с цел да му разреши да поеме контрола.

3. Силната жена изисква почтеност и неприкритост

Мъжете мъчно дават отговор на сложни въпроси. Силните дами се гмуркат напряко в дълбините на болката, контузиите и трансформиращите прекарвания. Те се нуждаят от мъж, който може да бъде почтен, само че и сензитивен и уязвим, тъй като са изтърпели толкоз доста през живота си и желаят да имат вяра, че не са сами. Силните дами би трябвало да знаят, че тяхната половинка може да бъде разполагаем, с цел да се ориентира в океана от неустановеност и да се движи самоуверено даже по ръба на лудостта.

Силните дами не се опасяват от предишното. Те търсят тези неща, които са ни построили в това, което сме през днешния ден. Ако желаете да спечелите възхищението на мощна жена, не се опасявайте от моменти на уязвимост.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР