Какво прави една добра работа... добра? Това е въпросът, който

...
Какво прави една добра работа... добра? Това е въпросът, който
Коментари Харесай

Барак Обама ходи на работа в първия трейлър от новия сериал на Netflix

Какво прави една добра работа... добра?

Това е въпросът, който някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама задава в новия документален сериал на Netflix " Работата: Какво вършим по през целия ден ", заяви CNN.

Поредицата в четири елементи, разказана от Обама, " изследва методите, по които намираме смисъл в работата си и по какъв начин нашите прекарвания и битки ни свързват като хора ", се споделя описанието на плана в Netflix.

" Когато усещаме, че работата ни се почита, че приносът ни е зачетен и че всеки получава задоволително възнаграждение, с цел да може в действителност да взе участие в обществото, ние укрепваме доверието между тях ", споделя Обама в изказването си.

В първия филмов откъс на новата поредност Обама беседва с елементарни хора от разнообразни промишлености на работното им място.

Вдъхновена от книгата на носителя на " Пулицър " Стъдс Търкъл от 1974 година " Работещи ", която изследва работните места и чиновниците в тях, поредицата има за цел да насърчи разбирането и оценяването на работата, която хората правят.

Барак Обама и брачната половинка му Мишел са изпълнителни продуценти на плана. Поредицата е взаимна продукция на Concordia Studio и Higher Ground, която беше учредена от семейство Обама през 2018 година

Тяхната компания към този момент е издала над 10 кино и телевизионни заглавия, в това число спечелилата премия " Оскар " през 2020 година документална лента " Американска фабрика ".

" Работата: Какво вършим по през целия ден " е с премиера на 17 май по Netflix.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР