Какво по-хубаво от това да чуете, че любимия човек най-сетне

...
Какво по-хубаво от това да чуете, че любимия човек най-сетне
Коментари Харесай

Защо и кога мъжът иска деца и готов ли е наистина за ТОВА

Какво по-хубаво от това да чуете, че обичания човек най-накрая е подготвен за деца. Както знаем, мъжете са малко по-бавни в това отношение и мъчно вършат последваща сериозна крачка, а точно дете. Точно по тази причина дамите, чиито половинки са подготвени за това, са късметлийки. Дали обаче единствено любовта и същинското предпочитание за бащинство се крият зад това?

Истината е, че от време на време желанието за дете от дадената партньорка не значи безусловно обич или подготвеност за вдишване на подобен значим ангажимент. Желанието за дете може да се заключи в две изречения – мъжът да желае дете и мъжът да споделя, че желае дете. Определено има разлика сред двете.
Тези знаци издават, че обичаният ви няма да бъде добър татко
Не всяка жена авансово прави оценка качествата на колегата си като татко на нейните бъдещи деца. Но някои знаци несъмнено издават на м...
Прочети повече
Нека прегледам въпроса за какво мъжът желае деца и подготвен ли е в действителност за тази стъпка. Отговорите могат да бъдат два: тъй като е подготвен да бъде татко или тъй като желае да бъде със своята партньорка. Голяма част от мъжете дават отговор с второто изказване, тъй като не се усещат изцяло подготвени да се сблъскат с отговорностите на бащинството. Мнозина не мислят за дете, до момента в който не срещнат верния за себе си човек – дамата, от която желаят дете и с която желаят да основат семейство.

Все отново, несъмнено, че има мъже, подготвени за деца. Причините за това не са малко. Възможно е господата просто да обичат децата, да се оправят с развъждането им и да желаят свое лично. Може мъжът да е израснат в комфортен дом и да има добър наставнически образец, който да желае да приложи и в своето семейство. Възможна е и другата прекаленост, при която мъжът е бил лишен от нещо в детството си и в този момент желае да даде на детето си всичко това.

Мъжът може да се въздейства от мнението на хората, което е обвързвано с това, че един мъж би трябвало да желае дете и да обича децата. Той може да демонстрира предпочитание, с цел да се хареса на близките. Може и да се въздейства от вярването, че децата са най-важното нещо в човешкия живот. Не бива да се подценява и елементарното предпочитание на продължение на рода посредством правоприемник, както повишение на статуса на мъжа – до глава на семейство и татко.

Мъжете също могат да бъдат притиснати от въпроси за женитба и дете от свои родственици и близки. Ако направи това или към този момент го има, той се успокоява, че е естествен човек, който се движи вярно в обществото, изграждайки семейство.
Какво би трябвало да правиш, с цел да бъдеш добър татко
Никой не е споделил, че да си добър родител е елементарно. Без значение на какъв брой години е детето ви или на какъв брой години сте, знайте, че работата...
Прочети повече
Мъжът може да желае дете, с цел да прави всичко, което не е съумял или просто му липсва – да играе футбол, да бяха, да пуска хвърчило, да посещава лунапаркове и аквапаркове и така нататък Това може да се прави с детето и мъжът извършва свои фантазии още веднъж.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР