Какво носи екипът на MissBloom в ежедневието си? Първо, трябва да

...
Какво носи екипът на MissBloom в ежедневието си?
Първо, трябва да
Коментари Харесай

Editors’ Choice: какво носим във всекидневието

Какво носи екипът на MissBloom в всекидневието си?

Първо, би трябвало да признаем, че сме надалеч от станалата към този момент именита максима на Виктория Бекъм, съгласно която най-добре се мисли на високи токчета. В нашия екип удобството е на респект, само че не пропущаме да прибавим настоящи акценти в дрешника си, даже когато ни следва да прекараме целия ден пред монитора на компютъра.

За да ви разкрием малко от ежедневния си жанр, се отбихме в магазин Collective – една от наложителните ни спирки при започване на всеки сезон, поради голямото многообразие от обичани марки. Две дами от екипа ни – основният редактор Петя Бондокова и рекламният ни управител Благомира Василева – се насочиха на тази задача.

 Editors' Choice: какво носим във всекидневието

Петя избра casual визия с акцент върху два разнообразни принта. Тъмносин панталон с волан на талията ( Ted Baker ), суичър ( G-Star ), чанта в райе ( Pauls Boutique London ) и тъмносини чехли ( Calvin Klein ).

“Комфортен, само че в никакъв случай отегчителен – подобен е съгласно мен съвършеният жанр за работното всекидневие. За тази визия от Collective потеглих от панталона, който е по едно и също време типичен, само че и настоящ поради високата талия и набрания акцент. С сходна дреха имате един куп благоприятни условия за комбинации. Суичърът има доста прелестен геометричен принт и разчупва визията, като го допълних с чанта в райе. Чехлите пък и това лято, както и предходното, за мен са наложителни ”.

 Editors' Choice: какво носим във всекидневието

Блага се спря на женствена рокля в бяло, съчетана със сандали на платформа. Рокля (Juicy Couture) и сандали в цвят розово злато ( Karl Lagerfeld ).

“За всекидневието си нормално избирам спортния жанр и имам доста деним, тишърти и маратонки в дрешника си. В работата ми обаче е значимо да мога да отвръщам, в случай че в последния миг се наложи да посетя събитие, по тази причина се стремя да импортирам доза грациозност в стила си. Избрах тази рокля, тъй като белият цвят ми отива и е постоянно настоящ за лятото, а цветните ластици на ръкавите й придават леко спортна визия и това е тъкмо в мой жанр. Сандалите са страхотни – доста женствени, само че в реалност и доста комфортни ”.

3 съществени съвета за ежедневния жанр от MissBloom и Collective:

Проявявайте фикция. Работните делници не са наложително скучни! Внасяйте съвременни детайли във визията си, да вземем за пример акценти в металик, забавни принтове, настоящ модел обувки…

Стремете се към улеснение. Ако прекарвате доста време в офиса, а вечер постоянно имате спомагателни задължения, е значимо да се чувствате удобно.

Слагайте най-малко по един по-елегантен детайл. Ако сте с дънки и тениска, прибавете лек ленен блейзър. Ако ви се носи необятен, цветен панталон, комбинирайте го с по-елегантна блуза. Така в случай че би трябвало да отидете на непланирана среща, няма да се чувствате неловко.

22 фешън хрумвания в бяло за пролетта и лятото

5 модела рокли, които всяка жена би трябвало да има

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР