Какво ли е чувството да преживееш развода си след дълъг

...
Какво ли е чувството да преживееш развода си след дълъг
Коментари Харесай

За бившата с любов: Защо Аштън Кътчър бил вбесен заради книгата на Деми Мур?

Какво ли е възприятието да преживееш развода си след дълъг брак и тъкмо когато стъпиш на краката си, да видиш мръсните ви фамилни секрети изложени на показ? Аштън Кътчър познава това чувство и признава, че е бил " разгневен " от мемоарната книга " Всичко, което съм " на някогашната му брачна половинка Деми Мур, която беше публикувана в книжарниците в края на 2019. 

Въпреки че артистът не „ желае да горвори за нищо в тази сфера “, той сподели в извънредно изявление за Esquire, че издаването на книгата е повлияло на фамилията му с Мила Кунис. 

 аштън кътчър деми мур Getty

„ Най-накрая бях стигнал до миг, в който пресата беше оставила намира мен и [съпругата ми] Мила [Кунис], живота и фамилията ми, ” споделя Кътчър, който е татко на момиченце и на момченце - Уайът, на 8, и Димитри, на 6 години.

„ И на идващия ден [папараците] са в учебното заведение на децата ми “, продължaва Кътчър. 

В записките си от 2019 година Деми Мур разказва двете тройки, в които тя и някогашният ѝ брачен партньор са взели участие, и твърди, че той ѝ е повлиял за това да стартира да пие още веднъж след битка с алкохолизма. 

Въпреки книгата на Мур, актьорът отбелязва, че не изпитва никакви „ неприятни усеща “ към нея. 

Аштън и Деми се разделиха през 2011 година, уреждайки развода си две години по-късно. „ Нищо не те кара да се чувстваш като неуспех, както разводът “ , изясни Кътчър. 

Мур към този момент била майка, когато срещнала младия секссимвол Кътчър. Той става пастрок на децата ѝ Румър, Скаут и Талула, които Мур има от бившия си брачен партньор Брус Уилис. „ Бях на 26, носейки отговорността за деца на 8, 10 и 12 години “, спомня си Кътчър, отбелязвайки, че към момента поддържа връзка с децата на някогашната си брачна половинка. 

 аштън кътчър деми мур Getty

Бившите съпргузи се опитвали да имат свои лични деца, преди да се разделят, само че Мур претърпяла импровизиран аборт в шестия месец. „ Обичам децата. … Идеята да имам още едно дете би била невероятна “, казва Къчър за загубата им. „ По някаква причина трябваше да имам това прекарване. “

Къчър стартира да се среща с колежката си от сериала " Шеметни години " Мила Кунис през 2013 година Мила и Аштън се сгодиха две години по-късно и подписаха брак през 2015 година

 блага кунис аштън къчър Getty/Gulliver

„ Нещото, което накара връзката ни с Мила да се развие по-бързо, беше, че постоянно съм ѝ се възхищавал. Нейният гений, нейните умения, нейните способности. [...] Знаех, че тя няма потребност от мен. И тя знаеше, че нямам потребност от нея. "

„ Вече знаехме всичките си мръсотии “, сподели още той по отношение на повода връзките му с Кунис да процъфтяват.
 Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР