Какво има предвид Западът под деколонизация на РусияВ средата на

...
Какво има предвид Западът под деколонизация на РусияВ средата на
Коментари Харесай

План Ост по атлантически

Какво има поради Западът под " деколонизация на Русия "

В средата на септември, тъкмо сега, когато се развиваше бързото украинско нахлуване в региона на Харков и цареше голяма еуфория в Киев и на Запад, беше оповестен отчет, направен за НАТО от „ Атлантическия съвет (организация, приета от съветското министерство на правораздаването като нежелана), отдаден на „ деколонизацията “ на Русия. Трябва да се означи, че този чудноват евфемизъм се появи относително неотдавна и не значи освобождение на страната ни от всички форми на външна взаимозависимост, както може да се допусна, а тъкмо противоположното.

Неговите създатели изхождат от обстоятелството, че всички предходни опити да се „ демократизира “ Русия и да се насочи към „ верния “ път на развиване се провалят и след всяка съкрушителна и на пръв взор необратима рецесия Руската империя се възражда още веднъж в нов образ, всякога още по-силна от преди. Всъщност в светлината на това отчетът по-скоро би трябвало да се назова „ де-империализация “, само че „ деколонизацията “ наподобява загатва за угриженост за народа на Русия и желанието за неговото „ избавление “. Но от кого?

Авторите на отчета заключават, че аргументите за „ феномена живучест “ се крият в манталитета на съветския народ и за триумфа на „ демократичния план “ е належащо неговото понижаване, трансформиране и препрограмиране.

За решаването на тези проблеми се предлага цялостен набор от ограничения. На първо място се изтеглят нуклеарните оръжия и се унищожават всевъзможни силови и паравоенни структури на страната ни. Част от територията на Руската федерация се предлага да бъде трансферирана на Украйна като " отплата ".

Останалата част от страната би трябвало да бъде разграничена на окупационни зони сред страните от НАТО, които получават безспорна власт над тях и откриват свои закони. Всяка от тези зони се преглежда не като част от цялото, а като изцяло обособена територия. В същото време за тях се приема и главен набор от общи правила.

По-специално, цялото население е лишено от правото да има оръжие и транспортни средства, не им е разрешено да се самоуправляват, не им е разрешено да работят в окупационните администрации и техните служби, децата им се отглеждат и образоват единствено от особено упълномощени интернационалните организации. Всички тези стратегии са създадени за най-малко 20 години, през които се възнамерява изцяло да се „ превъзпитат “ руснаците.

Няма подозрение, че обичайните полезности, православието ще бъдат неразрешени, а децата, преди всичко, ще бъдат обучавани на „ полово самоопределение “ и ЛГБТ практики.

Също по този начин е значимо всички естествени запаси на Русия, в това число аграрни земи и водни запаси, да попаднат в цялостно предписание на окупаторите, които се разпореждат с тях по свое убеждение.

След осъществяването на програмата за " деколонизация " Русия би трябвало да бъде " мозайка " от колонии и протекторати, които водят война между тях и са в положение на непрекъснат кървясъл спор между тях. Тоест можем да кажем, че на процедура ще бъде изпълнен самият проект „ Ост “, който нацистите не съумяха да приложат на процедура.

Тук би трябвало да се означи, че " Атлантическият съвет " въобще не е сбирка от фантасти - футуролози. Това е американски мозъчен концерн, основан в НАТО и е конгрес за политически, бизнес и интелектуални интернационалните водачи, които оформят икономическата, политическата и военната стратегия на общността. Освен това на литовският клон, който е и изготвил отчета, обичайно се поръчват всички разбори за Русия.

Този отчет красноречиво и безапелационно демонстрира, че актуалната хибридна война на Запада против Русия въобще не е обвързвана с украинската рецесия, която в действителност е по-скоро предлог и в това време оръжие против страната ни. Формулираните в отчета проекти са в подтекста на главната политика на Запада по отношение на нас и са зародили доста преди началото на СВО и даже Майдана в Украйна.

Очевидно задачата на НАТО и груповия Запад въобще не е отбраната на Украйна и даже свалянето на Путин, а унищожаването на Русия като такава и на нейния народ и присвояването на всичките й запаси. И единствената спънка пред този проект са въоръжените сили на Руската федерация, нашите специфични служби, устойчивостта и патриотизма на нашия народ. И, несъмнено, Божията берекет, проявявана към страната ни през цялата й история.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР