Какво е значението на Средния пръст - Ако показалеца може

...
Какво е значението на Средния пръст - Ако показалеца може
Коментари Харесай

Хиромантия: Значението на средния пръст

Какво е смисъла на Средния пръст - Ако показалеца може да се смята за пръстта на властта и егото, то междинния пръст е на дисциплината и салдото. Докато показалеца ни кара да реализираме фантазиите си и реализираме нашите цели, междинният пръст работи като спирачка, като отрезвително въздействие, защото той съставлява гласът на вниманието и отговорността. Средния пръст е ръководен от Сатурн, мъдрия цар на кармата и галактическата правдивост. Ако желаете да видите централната роля, която междинния пръст играе във вашия живот, просто погледнете неговото състояние на ръката си. Точно по този начин, той е тъкмо в средата на вашата ръка или най-малко би трябвало да бъде, отразявайки ролята си на балансьор в нашия живот. Също по този начин, той е най-дългия пръст и придава ръцете ни красива симетричност. Ако междинния пръст не е най-дългият пръст на ръката, това е от огромно значение, само че ще разберем малко по-късно за какво.

Позиция на Средния пръст – Както към този момент стана ясно при описанието на показалеца, има едно главно предписание и то гласи, че всеки пръст, ситуиран по-ниско от останалите, губи от своята мощ. Трябва да отбележим обаче, че извънредно рядко междинния пръст е по-нисък от останалите пръсти, дължащо се на централното му разположение върху ръката.

По-полезен метод за пояснение на междинния пръст е да се види дали той се накланя на някоя страна. Може би сте виждали или пък самите вие имате пръст, който е накривен в някоя посока. Това носи несъмнено значение, както всичко в хиромантията. Нека забележим какво е то.

Ако междинния пръст е накривен към палеца, това демонстрира поверие и горест. Ако се накланя към безименния пръст, то това е знак за по-малък брой болести.

Още повече информация може да бъде добита от разчитането на размера на „ дупките ” сред основите на пръстите на ръцете. Например, мощно изразена дупка сред показалеца и междинния пръст (достатъчно огромна, с цел да влиза светлина през нея, когато пръстите са долепени един до друг) демонстрира самостоятелност на мисълта. А дупката сред междинния пръст и безименния пръст демонстрира нехайно отношение към живота и утрешния ден.

Форма на Средния пръст - Формата междинния ви пръст приказва доста за вашата персона.

Заострен Среден пръст. Ако върха на междинния пръст е подострен, откриваме мъчителен боязън от свръхестественото.

Конусообразен Среден пръст. Човека, който е с подобен вид междинен пръст, има вяра мощно в своята вяра.

Квадратен Среден пръст. Благоразумен и разумен субект.

Среден пръст във формата на шпатула. Прекомерна обич към действието и бизнеса.

Още от хиромантия: Пръстите и ръката
Палците и пръстите
Безименния Пръст
Показалеца
Възли на пръстите
Структура на ръката
Пръстите и пръстените
Големината на пръстите

Още от хиромантия: Линиите на ръката
Линията на Съдбата
Линията на Живота
Линията на Марс
Линията на Брака
Линията на Здравето
Линията на Разума
Линията на Успеха
Линията на Живота
Линията на Сърцето
Пояса на Венера

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР