Какво е значението на планетата Венера в астрологията? Всъщност нейната

...
Какво е значението на планетата Венера в астрологията? Всъщност нейната
Коментари Харесай

Венера – Богинята на любовта в астрологията

Какво е смисъла на планетата Венера в астрологията? Всъщност нейната позиция по знак и дом могат да ни кажат доста за метода, по който участваме във взаимоотношенията си, както и какво ни доставя наслаждение. Какво обаче е цялостното значение на Венера в астрологията?

Когато приказваме за женска сила в астрологията, тя най-добре може да бъде изразена посредством Венера. Планетата е шеф на два знака – Телец и Везни. Венера съставлява способността ни да обичаме, да намираме хубост във всички неща в живота и да се любуваме на физическото си битие, като в същото време сътворяваме тънък баланс в връзките си с другите хора. Венера е планетата на удоволствието – физическо и прочувствено, а това в какъв знак попада тя в рождения хороскоп, ще покаже какво харесва даден човек.
Планетата Венера
Венера е най-топлата планета в Слънчевата система, макар че не се намира най-близо до Слънцето. Тя има доста плътна атмосфера, което в действителност основава извънреден парников резултат. Венера има повече вулкани, в сравнение с която и да е била друга. Поради близостта си със Земята, Венера се счита за най-ярката планета в небето. Това е и единствената планета, наречена на женски облик. Неслучайно силата на Венера се свързва с женската сила. Луната също.

 Добави изложение
Венера в aстрологията
Венера ръководи както Телец, по този начин и Везни – два знака, които мъчно се одобряват един различен. Телецът е удобен, земен и трогателен се от физическото и материалното. Везните са въздушен знак и са фокусирани по-скоро върху изразителната хубост, отражението ни в другите хора, търсенето на баланс. Основният спор сред двата знака е мотив всеки от нас да се замисли – дали някое от тези качества на Венера не му липсва. Само с консолидиране на всички прояви на Венера може да балансираме нейната вътрешна природа.

Венера е Богинята на любовта, на романтиката. Както чувствената физическа обич, по този начин и платоничната – недостижимият блян за нея. Венера е спящата хубавица, само че и изкусителката – тя е тази, която осъзнава, че моралът и отговорностите нямат общо с любовта, пристрастеността или творението.
Прояви на Венера
Венера се демонстрира както на прочувствено равнище, по този начин и се свързва с нашата лична стойност, нашите пари и красивата страна на материалния ни свят – да вземем за пример вкусната храна. Венера е планетата на сетивата – допиране, усет и аромат на първо място. Нейното състояние в наталната карта ще дефинира съответните желания на всеки човек. Какво ни въодушевява, по какъв начин показваме любовта си, какво ни притегля – всичко това може да се види съгласно знака на дома на Венера в рождената карта.

 Добави изложение

Венера е способността ни да обичаме и усещаме, да се движим с лекост и еластичност. Също по този начин способността ни да печелим, да вършим пари, оценявайки личната си стойност, както и тази на другите. Венера има главно значение за любовния живот на всеки от нас. Венера още е способността ни да се любуваме на времето ни, прекарано в танци, пеене или комфортно легнали на дивана, до момента в който гледаме обичания си сериал.
Как да работите с силата на Венера? Направете си подарък Направете подарък на някой, който обичате и не очаквайте нищо в подмяна Насладете се на изкуството и модата Отделете малко време всеки ден за хедонистични удоволствия Работете върху своята еластичност – както във физическата, по този начин и в междуличностната сфера Найде изява на своите артистични заложби Танцувайте и пейте всеки ден
Свързвайки се повече с силата на Венера, ще видите света в по-ярки цветове, за които даже не сте осъзнавали, че съществуват!

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР