Какво е сродната душа за вас? Когато става въпрос за

...
Какво е сродната душа за вас? Когато става въпрос за
Коментари Харесай

Това са знаците, че той не е сродната ви душа

Какво е сродната душа за вас? Когато става въпрос за обич, всеки я търси. Понякога сме толкоз влюбени, че се заблуждаваме, че сме я намерили. Има знаци, ясно показващи дали сътрудникът ни е сродната ни душа или си губим времето в илюзия. Вижте кои са.

Имате чувството, че не можете да разкриете същинското си Аз пред него
Това е първият симптом, че мъжът до вас не е сродната ви душа. Прикриването на страстите и мислите, единствено с цел да се харесате, е симптом, че това е човек, който не би ви приел с вашите дефекти и вие го знаете. Истинската сродна душа ще види всяка част от вас, даже несъвършенствата и ще ви одобри дружно с тях. Пред нея няма потребност да сте някоя друга и ще усещате, че не се постанова да играете функции.

Не е отворен пред вас
Когато мъжът, с който имате връзка, не демонстрира прочувствена непосредственост, това несъмнено значи, че той не е сродната ви душа. Но и освен това – няма предпочитание да задълбочава връзката си с вас. В нова връзка ни би трябвало време, с цел да се опознаем, само че с времето или се отпускаме и позволяваме индивида до себе си по-близо, или не. Усещането обаче, че против нас е сродната ни душа ни дава сигурността да споделяме, да се доближим още повече един до различен.

В предишното му има секрети, които крие от вас
Всеки има секрети, в това число и такива от предишното, само че прекомерната мистериозност може да е притеснителна. Ако индивидът, с който имате връзка, не може да ви довери тайните си или крие неща от вас, тогава той не е вашата сродна душа. Той не е подобен какъвто е, не желае да го видите какъвто в действителност е.

Колебаете се в каква посока върви вашата връзка
Това е главен сигнален знак, че той не е вашата сродна душа. Срещайки нея, ние се усещаме неизмеримо., С времето съумяваме да разгърнем връзката си, гледаме в една посока, имаме проекти, цели, визия за това къде желаеме да стигнем дружно. Ако вие сте се пробвали да проведете диалог за вашите взаимоотношения и той е сменял тематиката или не е бил безапелационен с дейностите си, че вие сте неговата половинка, може би е редно да помислите дали посоката на връзката ви подхожда.

Често сдържате възприятията си, с цел да не се стига до спорове
Още един явен знак, че това не е вашата сродна душа. Дори и в постоянните любовни връзки сътрудниците минават през различия, взаимни отстъпки. Това са дребните проби, без които не може. Криенето на страстите е индикатор за несигурността ви в тази връзка, която може да се дължи на доста неща, в това число и на обстоятелството, че той не е вашата сродна душа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР