Какво е да си световноизвестна звезда? Милиони фенове, луксозен начин

...
Какво е да си световноизвестна звезда? Милиони фенове, луксозен начин
Коментари Харесай

Ед Шийрън призна за зависимости! Музикантът проговори за най-тежкото в живота си

Какво е да си световноизвестна звезда? Милиони почитатели, първокласен метод на живот, дебела банкова сметка. Защото в последна сметка огромните звезди са си го заслужили с труда си и с това, че са по-добри и по-упорити от доста други.

Това обаче, което рядко виждаме, са негативите, които носи славата. Наркотици, алкохол, проблеми със съня, други психологични проблеми. За тях разбираме, когато е прекомерно късно или просто когато звездата реши да ги показа. Такъв е и казусът с Ед Шийрън.

Виж още: Мадона се забърка още веднъж в скандал, тя показа погрешна информация за COVID-19

В изявление Ед Шийрън споделя за персоналните си проблеми, както и тежката 2015 година и огромното турне, което тогава направи. Певецът признава, че тогава се е хранил безобразно, пиел е много алкохол, не е виждал дневна светлина и не е упражнявал.

Виж още: Джиджи Хадид, Кендъл Дженър, Жизел... по какъв начин са изглеждали супермоделите като деца?

" Сетях безсънен и пиех по цяла нощ. Спях в рейса по през целия ден, след това излизах за концерта, след това отново пиех и отново в рейса. Не бях виждал слънчева светлина в продължение на 4 месеца ", признава Шийрън. 

Виж още: Кание се извини на Ким, той изиска амнистия от брачната половинка си

" При пристрастяването е мъчно да се има мярка. Целият съм в татуировки и в никакъв случай не правя нещата половинчато, тъй че в случай че пия, няма смисъл да е чаша-две вино. По-скоро ще са две бутилки ", споделя артистът, който признава още, че е имал проблем и с прочувственото хранене. Поръчвал по две ястия за вечеря и изяждал и двете. Започнал да напълнява и да ненавижда метода, по който наподобява. 

Виж още: Софи Търнър и Джо Джонас станаха родители! Роди им се момиченце, избраха ѝ чудно име

" Неща като сладкото, нездравословната храна, кокаина, алкохолът - колкото повече са, толкоз по-приятно се чувстваш, само че толкоз и по-зле за теб ", разяснява той.

Виж още: Да си любим на ориста: Световноизвестните персони, които в действителност са осиновени

За да излезе от дупката, в която се намирал, най-вече му помогнали брачната половинка му и Елтън Джон. " Елтън направи толкоз доста за мен. Когато желаех да изям четири десерта и по-късно просто да повърна, Елтън просто ми споделяше, че и той е минавал през това ", споделя артистът. Постепенно започал да тренира с жена си. " Тя се храни много здравословно, по тази причина и аз започнах като нея. Тя не пие толкоз доста, по тази причина и аз стопирах ", спомня си Ед. 

Виж още: Джиджи Хадид подреди дом за над 5 млн. $! Вижте първокласния дом на модела

Хранителните разстройства засягат по-рядко мъжете, в сравнение с дамите, само че въпреки всичко ги засягат. От такива са страдали актьорите Робърт Патинсън, Зак Ефрон, както и музикантът Зайн Малик.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР