Какви са били очакванията на хората, пострадали от обещанията на

...
Какви са били очакванията на хората, пострадали от обещанията на
Коментари Харесай

Излъганите роми за пишман депутата от Пловдив: Няма да го бием, искаме само да ни върне парите

Какви са били упованията на хората, потърпевши от обещанията на Сергей Димитров от Пловдив, представял се за партиен деятел, юрист и народен представител? Мнимият политик посетил и карловското село Розино, където дал великодушни обещания за легализиране на противозаконни постройки. Срещу услугата " пишман депутатът " прибрал разнообразни суми от десетки фамилии. А те останали излъгани.

Напразни останали и напъните на свещеник Румен Караджов - локален набожен лидер, който разкрил схемите на задържания мъж.

" Виждах какво се случва, само че ми беше мъчно да убедя хората. Хората ми споделиха, че са плащали до 6000 лв.. Молех се за заблудените им души. Представял се е за специалист и народен представител, който има огромни въздействия ", споделя пасторът пред Нова тв.

" Откакто ни взе парите, не е идвал. Остави ни подправен телефон. Мислехме, че е народен представител, то се оказа, че е лъжец. Появи се един подобен издокаран и подреден. Говореше ни хубаво, по какъв начин да разберем, че е лъжец. Ако ни върне парите, няма проблем, няма да го бием Имаме къщи, само че нямаме ток и вода. Това не е живот ", описват излъганите роми.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР