Какви ли не странни ситуации може да се случат и

...
Какви ли не странни ситуации може да се случат и
Коментари Харесай

Странна СНИМКА на ярко жълт софийски бус шашардиса мрежата

Какви ли не странни обстановки може да се случат и видят в София. Хора всевъзможни. Не са малко и случаите, в които губим мозъка и дума от джигитите на пътя. Но в този момент една фотография, направена в столицата, хвърли интернет потребителите в ужас.

Фотосът е сниман от Кирил, който показа видяното от него във фейсбук групата „ Забелязано в София “, само че не посочи къде тъкмо в столицата е видял случилото се.

На пръв взор на фотографията е запечатан елементарен жълт бус. Но щом човек се загледа в задните прозорци на возилото ясно, се вижда притеснителната обстановка, която се разиграва вътре.

В каросерията на жълтия бус има доста натъпкани хора. Ясно си проличава и мургавият цвят на кожата им.


„ Това е най-скапаната маршрутка! “, „ Да не дава Господ по този начин да пътуваш “; „ Дали имат лиценз за транспорт на пасажери? “; „ Сигурно родата е тръгнала на някъде – са единствено дребна част от шеговитите мнения под фотографията.

Повечето интернет консуматори обаче са безапелационни, че става въпрос за незаконен транспорт на бежанци. Дали това е по този начин не е несъмнено. Едно обаче е изрично – по поводен метод не е обикновено да се транспортират хора.

А друго нещо, което е ясно е регистрационният номер на жълтия бус, който е С1404КР.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР