„Какви аргументи имат, за да нарекат НФСБ патерица на ГЕРБ“,

...
„Какви аргументи имат, за да нарекат НФСБ патерица на ГЕРБ“,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не сме патерица на ГЕРБ! Използвахме Борисов, за да си прокараме определени политикимеонов:

„ Какви причини имат, с цел да нарекат НФСБ патерица на ГЕРБ “, зачуди се той.

„ Ако беше анулация, щяхме обезверено да се вкопчим в листите. Актът на отдръпването ни е извънредно ново неповторимо събитие в 30-годишната история на България. Така отнемане от причини нашите съперниците, които се пробват да търсят някаква липса на праволинейност “, заобяснява водачът на НФСБ.

„ Не е правилно, че сме се обиждали или ругали. Има единствено два такива случая, само че във всяко семейство има разногласия. Не ме карайте да разясня връзките сред Марешки и Каракачанов. Имал съм положителни връзки и с двамата “, оправда се той във връзка безпринципната коалиция сред тримата водачи и изкара отговорни медиите за дрязгите посред им.

От думите му стана ясно, че новите патриоти биха подкрепили стратегия. „ Единствената партия, с която няма да търсим единство е Движение за права и свободи “, отсече той.

Хубавото в обединенията е, че имало многообразие. „ Ние сме се обединили към българския народен интерес и ще преглеждаме събитието в Минск през тази призма. България би трябвало да заеме същата позиция, която и страните от Европейски Съюз. Действително става въпрос за „ въздушно пиратство “. Това на следващия ден може да се случи и с някой български жител “, разяснява Валери Симонов във връзка абсурда с отклонения аероплан от Минск.

Валери Симеонов дефинира дейностите на служебния кабинет като опити за отклонение на публичното внимание. Смешна му била тематиката за подслушването на политици. „ Какво е забавното да слушаш Атанас Атанасов? Какво ще научиш? Подслушването не е елементарна работа. Ако е тероризъм, наркоразпространение и така нататък, тогава към този момент може “, счита Симеонов, който се „ похвали “, че преди години бил подслушан.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР