Каква половинка сте според зодиакалния си знак – консервативна или

...
Каква половинка сте според зодиакалния си знак – консервативна или
Коментари Харесай

Каква половинка сте според зодиакалния си знак

Каква половинка сте съгласно зодиакалния си знак – консервативна или по-широко скроена? Обичате да бъдете глезени, само че също по този начин обичате да се грижите за половинката си. Като половинка имате разнообразни лица и в случай че сте с точния човек, той обожава всяко едно от тях.

Ето и с какво се отличавате от представителите на другите зодиакални знаци в ролята си на сътрудник в персонален проект:
Овен
Вие сте от дамите с авантюристичен дух, която внася доста сила и многообразие във връзката. Лесно се адаптирате към разнообразни условия и не вършиме непотребни драми, когато пред вас изникне някакво предизвикателство.
Телец
Вие сте блага, всеотдайна и доста твърдоглава. Стъпила сте крепко на земята и внасяте едно равновесие и неизменност във връзката.
Близнаци
Обичате разнообразието и свободата си. Когато ви притискат или управляват, бягате. На вашата половинка не му е по никакъв начин скучно с вас, само че поставя старания да задържи вниманието ви даже за значимите неща.
Рак
Като Рак вие се раздавате на 100% във връзката. Сантиментална сте и доста грижовна. Понякога обаче прекалявате с драмите и емоционалността си и това може да пристигна допълнително на колегата ви.
Лъв
Представителите на този знак са много дръзки и обичат да бъдат забелязвани. Понякога това малко стресира колегата им, само че пък те умеят да го накарат да се усеща специфичен. Внасят доста огън и пристрастеност във връзката.
Дева
Тяхната най-отличителна линия е практичността им и възприятието им за отговорност, което е високо оценено от половинката им. Внасят непоклатимост и баланс във връзката.
Везни
Везните са доста лесни за другарство и имат вяра в хармонията и салдото. Стремят се да ги внесат в една връзка.
Скорпион
Скорпионките са буйни и обичат мощно. Карат половинката си да се усеща обожавана, само че и са доста ревностни, което може да докара до разногласия и кавги. Във връзката си са всеотдайни, само че и непрощаващи прегрешения.
Стрелец
Чаровни и с огромно възприятие за комизъм, представителките на този знак са необятно скроени и със свободен дух. Те внасят позитивизъм в връзките с колегата и му дават задоволително независимост да блесне със своята характерност.
Козирог
Козирозите са консервативни и обичат традициите. Те държат на последователността на събитията и изискват и дават справедливо уважението си на половинката.
Водолей
Като цяло те си наподобяват със Стрелците, защото обичат свободата и изискват такава и за себе си. Ако бъдат притискани и ограничавани, бързо завършват връзката.
Риби
Романтични и мистични, Рибите изпъкват с една чувствителност и летаргичност, която внася успокоение във връзката. Те не обичат да бързат и са миролюбиви по темперамент, което ги прави мечтани сътрудници, избягващи напрежението. Разчитайте на тях да ви поддържат и да ви карат да се чувствате обичани и ценени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР