Каква е цената затова състезание за любовта на Реджеп Тайип

...
Каква е цената затова състезание за любовта на Реджеп Тайип
Коментари Харесай

Какво прави председателят на ГЕРБ при турския султан пред две турски знамена?

Каква е цената по тази причина съревнование за любовта на Реджеп Тайип Ердоган? Това написа в формалната си страница във Facebook зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и лидер на листите на „ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ “ в Благоевград и Варна Ангел Джамбазки.

Поводът е видеоклип в обществената мрежа от формалния профил на Борисов при визитата му през днешния ден в Турция. Този клип повдига въпроса какво прави Борисов при Ердоган? Въпросът на Джамбазки е обоснован, поради много услужливите изявления и визити на родните политици, последните месеци. Вече е извънредно смущаващо да се следи по какъв начин половината български политици вървят в американското посолство, а ГЕРБ и Движение за права и свободи напряко отиват при Ердоган.

През това време се появяват и едни, които развяват белите си флагове пред Москва, отсича още Джамбазки. И добавя изрично: В България към този момент очевидно има едно-единствено – без значение политическо пространство: БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ. Въпросът към този момент е: България или непознатите столици. Нека Ви напомним и наскорошното посещаване на ръководителя на протурската етническа партия Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при резидент на Ердоган, по време на която той назова Турция своя татковина, а българските земи техни изконни.

Какво по-точно вършат всички български политици отвън БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, питаме ние от Вътрешна македонска революционна организация? Защото единствени ние отстояваме националния суверенитет и браним Родината си от всички опити за непозната интервенция, асимилация и към този момент безотговорно претопяване посредством гласовете от Турция, подарени на Движение за права и свободи от „ демократите “, „ мутрите “ и шоумените 45-ото Народно събрание. Чрез нападателните опити на неолибералите за лишаване на идентичността, културата, полезностите и религията ни. Чрез всевъзможните канали за напън за извращаване на естественото и подмяната на обичайното семейство от татко – мъж, майка – жена и техните деца, с нещо друго, много грозно и плашещо? Всичко това е чуждопоклонничество и национално изменничество. И това би трябвало да спре!

Прилагаме и позицията на Джамбазки, оповестена във Facebook страницата му: Какво прави Борисов при Ердоган? Моят добър другар и правилен брат, Бойко. Така Реджеп Тайип Ердоган назовава досегашния министър председател Борисов, до момента в който приказват за миграционната политика. Борисов отваря ръце за прегръдка, само че Ердоган просто му показва къде да застане. Накрая се поздравяват с лакти на фона на заричане, че българските мюсюлмани са мост сред България и Турция.Сякаш мюсюлманите у нас са някакво дялово присъединяване на Анкара у нас. Това се вижда на фрагменти, публикувани от самия Борисов – очевидно от днешна среща в резиденцията на турския президент.

Питането е какво тъкмо търси Борисов от Ердоган в този миг. Вече е извънредно смущаващо да се следи по какъв начин половината български политици вървят в американското посолство, а ГЕРБ и Движение за права и свободи напряко отиват при Ердоган. През това време се появяват и едни, които развяват белите си флагове пред Москва. Това ли ще е към този момент българската политика: разграничена сред три столици? А през това време у нас олиото и картофите са поскъпнали с близо една трета, газът – с 10%, парното – 16% и така нататък Но никой не обръща внимание по какъв начин ръководената от демократите КЕВР проспива следващото повишаване на живота. През това време ЦИК подвига плещи и признава, че в Турция машинно гласоподаване я има, я не. За да не се затормозява Движение за права и свободи в допълнение и с цел да му е по-лесно да се възползва от четворно повече секции, които „ партиите на митинга “ му осигуриха. През това време се прекрояват желанията ни за Македония и се приказва за бързо влизане в еврозоната – без доста планиране, без парламент и без народът да желае каквото и да било от това. В България към този момент очевидно има едно-единствено – без значение политическо пространство: БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ.

Въпросът към този момент е: България или непознатите столици. Ние, българите, би трябвало да преценим на коя страна заставаме. На страната на личния суверенитет, чест и достолепие. Или на страната на срама.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР