Френският министър на спорта Амели Удеа-Кастера настоява за най-строгите санкции

...
Френският министър на спорта Амели Удеа-Кастера настоява за най-строгите санкции
Коментари Харесай

Френският министър на спорта иска най-строгите санкции за футболиста на Монако Мохамед Камара, заради скрито лого на борбата срещу хомофобията

Френският министър на спорта Амели Удеа-Кастера упорства за " най-строгите наказания " против футболиста Мохамед Камара и тима му за скриване на логото на битката против хомофобията по време на турнирния мач против Нант, разгласи Агенция Франс Прес.

" Подобно държание заслужава най-строги наказания против футболиста, само че и против клуба, че му е разрешил да го направи ", разяснява Удеа-Кастера през микрофона на RTL.

По време на последния 34-ти кръг Камара, който вкара от дузпа при триумфа против Нант с 4:0, бе залепил ленти върху логото на битката против хомофобията, което стои на гърдите на фланелките на играчите от Лига 1.

" В Тулуза предходната година имаше четирима, които отхвърлиха да сложат логото, в този момент няма нито един. Работата в клуба се отплати. Футболната лига е единствената във Франция, която работи доста по това отношение. Иска ми се и други лиги да я последват, само че и това ще стане ", сподели Жеф Пюеш, който е съосновател на Фондацията за приемливост в спорта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР