Мястото беше хубава градинка. Първо посипаха чакъл, после отрязаха храстите

...
Мястото беше хубава градинка. Първо посипаха чакъл, после отрязаха храстите
Коментари Харесай

Беше хубава градинка. Посипаха чакъл, отрязаха храстите и 1-2 дървета, а сега асфалтираха останалите

" Мястото беше хубава градинка. Първо посипаха трошляк, след това отрязаха храстите и 1-2 дървета, а в този момент асфалтираха останалите. Пет дървета ще бъдат унищожени. Там не е нужен паркинг. Това е квартален магазин, в него пазарят единствено хора от " Мусагеница ", както и пациенти на близката болница по онкология. Пред никой от магазините ни няма паркинг, даже пред огромните. Предвид това, че асфалтирането е станало в почивните дни, допускаме, че е осъществено без позволение от общината ", оповестиха поданици на квартала до OFFNews. Те към този момент са подали сигнал и до общинската администрация.

Кметът на регион " Студентски " Петко Горанов удостовери, че дейностите на причинителя са безусловно противозаконни.

" Извършвани са строителни произволи и неприемливи асфалтови работи. Дейностите не са съгласувани с районната администрация и не са разрешавани по надлежния ред от екипа на СО-район „ Студентски ". Това е самоуправно деяние, осъществено целеустремено и злоумишлено в почивните дни, когато контролът е занижен. Предприемат се дейности по определяне на всички обстоятелства и условия за налагане на наказания, според законодателството. Ще бъде приложена цялата суровост на закона ", написа Петко Горанов на страницата си във Facebook. 

По-късно от районното кметство изпратиха комисии, които подредиха неотложно да се отстрани положеният асфалтобетон, а територията да се възвърне и облагороди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР