Каква е съдбата на кабинета Кирил Петков. Отговор на този

...
Каква е съдбата на кабинета Кирил Петков. Отговор на този
Коментари Харесай

Андрей Райчев каза кога пада кабинетът

Каква е ориста на кабинета " Кирил Петков ". Отговор на този въпрос даде топ социологът Андрей Райчев. Прогнозата му обаче надали радва ръководещите.

Най-важният резултат и най-лошият резултат е, че изгубиха почитание между тях, към този момент не се харесват, сподели Райчев, разяснявайки връзките в четворната коалиция.

Има Такъв Народ мисли за Политическа партия доста неприятни работи, Политическа партия мисли доста неприятни работи за Има Такъв Народ и там не може да има мир, безапелационен бе специалистът пред Българска национална телевизия.

Това е един брак, който по взаимно единодушие ще продължи известно време, само че разводът е сигурен. Ако разводът е предупреден, партиите ще стартират да спорят за това кой е отговорен - майката или бащата ще изоставен първи къщата. Всичките дребни сметки протичат на фона на нещо, което не може да бъде спряно в Европа и на никое място по света - скъпият ток и гърмежът на цените, означи Андрей Райчев.

И отсече: Просто и ясно - в случай че дадем оръжие за Украйна, няма да има държавно управление! Затова всички избраха да има държавно управление, другояче щяха да паднат незабавно, посочи Райчев, обяснявайки за какво в последна сметка властта избра да ограничи българската помощ за Украйна до каски и бронежилетки.

Ако ГЕРБ играят жестоко за избори, това към този момент не е опит за срутване на държавното управление, а опит за разговор с другите части от обединението, продължи Райчев политическия си разбор на обстановката у нас сега. Той добави, че Мая Манолова и някогашния длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев е допустимо да оберат електоралните настройки на едни възможни избори.

Има един разпад на обединението, сподели Андрей Райчев. И даде прогнозата си: най-вероятно ръководството ще се разпадне през септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР