Каква е обстановката в Катар броени часове преди големия финал

...
Каква е обстановката в Катар броени часове преди големия финал
Коментари Харесай

Каква е атмосферата в Катар броени часове преди големия финал на Световното?

Каква е ситуацията в Катар броени часове преди огромния край на Световното?

В ефира на Euronews Bulgaria онлайн от Доха се включи Ясин Мишауи, който е български футболен треньор, работещ в Катар. Той се намира пред стадион „ Лусаил “, който след броени часове ще посрещне тимовете на Аржентина и Франция и огромния край на Мондиал 2022.
Мишауи уточни, че през днешния ден е националният празник на Катар, само че на всички места се усеща футболната сила.

„ Навсякъде се усеща. Единственото неприятно за почитателите на футбола е това, че през днешния ден ще завърши това огромно събитие тука. Това е феноменално прекарване и съм извънредно благополучен, че мога да се докосна до нещо такова. Досега съм гледал мачове единствено по малкия екран и чувството е напълно друго “, разяснява треньорът.

По неговите думи чисто футболно Франция са най-стойностният тим на това състезание и са го посочили на всички мачове, макар травмите и проблемите.

„ Но в един край и при съществуването на футболист като Меси от другата страна е доста рисковано да давам прогнози “, посочи Мишауи.

„ Сърцето споделя Аржентина, само че разсъдъкът споделя Франция “, разяснява водещият на „ Дискурси “ по Euronews Bulgaria Ивайло Noisy Цветков.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР