Каква е дългосрочната прогноза за времето през зимата Европа? На

...
Каква е дългосрочната прогноза за времето през зимата Европа? На
Коментари Харесай

Седмични новини за енергетика: Дългосрочната прогноза за времето в Европа; Как Русия разрушава енергийната система на Украйна

Каква е дълготрайната прогноза за времето през зимата Европа? На пръв взор тази тематика е малко нереална, само че в действителност има отношение към всичко, което се случва и не се случва в енергетиката - от сигурност на доставките в Германия, до цените на парното в София. Прогнозата за времето през идващите месеци, казано в резюме, е много.

На този декор Русия съумя да унищожи енергийната конструкция на Украйна, тъй че се стигна до режим на тока в страната. Безспорно най-важното е по какъв начин ще се отразят офанзивите на пазара на електрическа енергия и цените в Европа, което наподобява като отчая ход на Москва да дестабилизира Европейски Съюз откакто към този момент не може да прави това посредством природния газ. Повече по тематиката вижте.

Цените на газа безусловно се и стигнаха до миг, в който са отрицателни- абсурд поради какъв брой безценен беше той преди единствено два месеца. Причината за цялостния блокаж на пазара може да намерите, като сега цените на борсата не престават да спадат и са най-ниските в последната година и половина.
Реклама
Войната в Украйна и всичко, което произтича от нея, неизбежно ще. Очакванията са скоро време е компанията да стартира да усеща следствията от изчезващото търсене в Европа.
Ако сте пропуснали
В петък (21 октомври) на конференция енергийният министър Росен Христов разгласи цялостен куп нови ограничения в бранша, като най-изненадващата от тях бе двойната цена за електрическа енергия при битовите консуматори - до несъмнено ползване контролирана цена, а по-късно пазарна. Още преди да се е разгорял спор по тематиката обаче, Министерството на енергетиката реши, че изобщо няма да предлага показаната ден по-рано промяна..
И още
Директорът на АЕЦ " Козлодуй " Георги Кирков е, само че няма да носи отговорност за това, защото безспорната отминалост по случая е изтекла.

България гориво за Украйна. За близо 700 млн. лева
Реклама
Румъния и Азербайджан с общ план за полутечен газ в Черно море, като двете държавни газови компании. Това ще е първият сходен план в случай че бъде осъществен.

Европейски страни гарантиращо вложенията в енергетиката. Оттеглянето на Испания, Нидерландия и Полша от Energy Charter Treaty може да е началото на по-голяма вълна от напускания.

Международната организация по енергетика и нисковъглеродно произвеждане.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР