Както забелязвате, седмица след седмица ви слушам и чета простотиите,

...
Както забелязвате, седмица след седмица ви слушам и чета простотиите,
Коментари Харесай

Отново за жабите - особено българските, евро-атлантическите също!

Както забелязвате, седмица след седмица ви чувам и чета простотиите, след което се пробвам по човешки да ви обясня някои неща!

В случая, най-сетне беше позволено на чеченските бойци да поемат завладяването на основните точки в тази специфична интервенция на Русия в Украйна - Мариупол и Киев. Нали разбирате, драги ми жаби, че след това всичко ще е завършило - несъмнено, след завладяването и на Одеса, т.е. лишаването на бъдещото нещо, наречено " Украйна ", до изход на Черно море. Силно бях сюрпризиран, че Славчо Велков назова " огромна неточност на Путин включването на чеченците " в специфичната интервенция?!?
Може би по този начин мислят и евро-атлантическите жаби, не знам, само че истината е напълно друга!...

Както споделя Рамзан Кадиров, ние, споделя той, " чеченците, сме българи мюсюлмани и сме наследници на рода Дуло, а наш президент е Путин - точка по въпроса! ". Впрочем, българи на територията на Руската федерация са също по този начин чувашите, татарите и така нататък, без значение, че са мюсюлмани! Всички те, наши, български братя, без значение от другата им религиозна ориентировка, носят в себе си таман българската концепция, което българските жаби тук, в Дунавска България, няма по какъв начин да
схванат?!?...

Знам, ох по какъв начин знам, че откакто всичко това завърши, българските евро-атлантически жаби ще станат първи русофили, ще бъдат подготвени с цветя и венци в ръце да се подготвят да чакат братушките на " Орлов мост ". Разликата сред мен и вас, жаби, се свежда до това, че постоянно съм твърдял, че България е Цивилизационен Субект, Субект на Цивилизацията на писмеността - Българицата и на произлизащото от нея Православие! В този смисъл Русия е наша Цивилизационна рожба, от която не можем да се отречем - в действителност да, можем, и сме го правили, само че това постоянно е завършвало с следващата национална злополука за България, тъй като сме правили така наречен " цивилизационни избори ". Пак ви споделям,
жаби, Субект на Цивилизация не може да прави " цивилизационни избори "!...

От тази историческа, психическа и културна логичност следва единствено един-единствен верен избор за България - самостоятелна, неутрална, свободна и нечленуваща в никакви межународни военни, стопански, финансови и политически съюзи страна!!!

Това е ситуацията, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и приятели!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР