Както вече знаете, 2018 е годината на Кучето според китайския

...
Както вече знаете, 2018 е годината на Кучето според китайския
Коментари Харесай

Какви ще бъдат децата, родени през 2018 – годината на Кучето

Както към този момент знаете, 2018 е годината на Кучето съгласно китайския зодиак. Ако бебето ви се роди през тази година, то ще има някои от характерностите на най-хубавия другар на индивида - ще бъде радостно, уравновесено, с интерес към спорта и благо към близките. Децата от зодия Куче са лоялни, почтени и интелигентни и мощно държат на справедливостта, написа дама.бг.

Децата, родени в годината на Кучето, са съществени и имат склонността да се тревожат ненужно. Тези хлапета обичат да вършат родителите си щастливи и ще бъдат послушни. Те ще развият личността си много бързо и рано ще покажат, че харесват честната игра. Ще поддържат вярванията си с дипломатичност, ще се отнасят еднообразно към всеки и несъмнено ще се любуват мира и спокойствието. Децата, родени в годината на Кучето, се държат като дребни възрастни. Те са другарски настроени, благи и имат ужасно възприятие за комизъм.

Лични характерности
Децата, родени в годината на Кучето, са почтени, лоялни, със мощно възприятие за правдивост, имат отворен разум, високи идеали, а също по този начин са толерантни и смели. Казват постоянно това, което мислят и въпреки да са интровертни, обичат да оказват помощ на другите. Имат изострен език и мощно възприятие за дълг.

Таланти
Хлапетата от зодия Куче имат вродено достойнство и в никакъв случай не обичат да вършат взаимни отстъпки. Има постоянен разум и прочувствена просветеност и тези качества го трансформират в роден водач.

Приятели
Детето елементарно би се сприятелило с представители на зодиите Кон, Тигър и Заек. Отношенията с арогантните Дракони и Кози постоянно ще приключва с главоболие. Учене Децата, родени под знака на кучето, са чувствителни, способени, обичат да откриват и ползват на процедура своите интелектуални и обществени умения. Вършат работата си в точния момент и по верен метод.

Какво се чака от родителите
Децата, родени под знака на Кучето, се нуждаят от поощряване. Ако не получават премиите, които желаят, стават безразлични към настояванията на родителите си. Биха могли да станат инатливи, в случай че бъдат предизвикани, само че в никакъв случай нахални. Тези деца са отлични водачи и показват схващане и топлота в връзките си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР