Както вече ви съобщихме Светлана Гущерова изненадващо стана майка за

...
Както вече ви съобщихме Светлана Гущерова изненадващо стана майка за
Коментари Харесай

Гущерова не кърми сина си заради имплантите

Както към този момент ви съобщихме Светлана Гущерова изненадващо стана майка за повторно. Това призна самата тя. „ Роди се огромен здрав мъж! Момче е, тъкмо както съм си мечтала - момиче и по-късно момче “, показа особено за в. "България през днешния ден " брачната половинка на Християн Гущеров. След като дълго и настойчиво криеше бременността си, Светлана най-сетне споделя щастливото събитие.

Тя държи да резервира в загадка датата на раждане и името на наследника на семейството, само че споделя, че благодарение на астролога Мира Кунева избира даже и точния час, в който да роди. „ Много държах да запазя всичко в загадка, до момента в който родя и изляза от болничното заведение. Дори татко ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на доктор Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа най-малко час на операционната, до момента в който стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безпределно признателна ", споделя с усмивка Светлето.

Светлана минава през раждането като по учебник. Изписват я на петия ден след интервенцията и към този момент си е у дома. Тя признава, че в началото е имала терзания по какъв начин щерка й Анелия-Добромира ще одобри братчето си, само че споделя, че каката се радва безпределно доста на бебето и непрестанно го целува. Разликата сред двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца.

„ Започнаха и безсънните нощи, тъй като той има колики, които към този момент го мъчат. С щерка ми съвсем не сме усетили такива моменти “, споделя Гущерова, която се възвръща към този момент у дома. Милионерската брачна половинка разкрива, че не съумява да кърми поради импланти, които си поставя предходната година. Тя описа, че поради новите й гърди каналите й се запушват. Един ден в болничното заведение има съществени болки и се утежнява. Пробват с инжекции да възстановят процеса, само че не съумяват, написа вестника.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР