Както вече стана ясно, за преборването с водната криза в

...
Както вече стана ясно, за преборването с водната криза в
Коментари Харесай

Паргов: Ролята ни е да дишаме във врата на управляващите

Както към този момент стана ясно, за преборването с водната рецесия в Перник ще бъде издигнат нов тръбопровод, който ще свърже града с язовир „ Белмекен”. Опозицията в Столичната община поддържа концепцията на държавното управление.

„ Технологичното решение, което беше препоръчано в събота, е добре премислено желание. Това обаче няма да анулира водния режим, а ще го поддържа. Този тръбопровод има спешна устременост. За да стане факт концепцията на държавното управление, би трябвало да има решение на Министерски съвет, да има отчет на госпожа Фандъкова, да има съгласувателно писмо от „ Софийска вода”. Това съобщи в ефира на NOVA Калоян Паргов, ръководител на Българска социалистическа партия - София. Той добави, че сметките на софиянци няма да нарастнат поради новия тръбопровод.

Той разяснява и вотът на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия против властта. „ Ролята на една съпротива е, освен да бъде опция, само че и да диша във врата на ръководещите, с цел да ги подтиква да работят. Това е добре за политическия процес”, заключи Паргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР